Site icon NewsIT

Λότι Μος: Στα επείγοντα νοσοκομείου η αδελφή της Κέιτ Μος από υπερβολική δόση Ozempic

12.09.2024 | 17:06
(Vianney Le Caer/Invision/AP)

Η αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τη λήψη υπερβολικής δόσης Ozempic.

Το 26χρονο μοντέλο Λότι Μος, αδερφή της Κέιτ Μος, οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά νοσοκομείου μετά από δύο εβδομάδες χρήσης του φάρμακου Ozempic για να αδυνατίσει.

Το μοντέλο υπέστη επιληπτική κρίση και λέει ότι θα προτιμούσε να «πεθάνει» από το να χρησιμοποιήσει ξανά το φάρμακο που προορίζεται για τη θεραπεία παχύσαρκων ή διαβητικών.

Το φάρμακο την αρρώστησε ενώ είπε ότι δεν μπορούσε να πιει νερό ή να φάει χωρίς να γίνει χειρότερα. Μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο, προέτρεψε τους ανθρώπους να μην παίρνουν αυτό το «επικίνδυνο» φάρμακο.

Μάλιστα είπε ότι το σφίξιμο σε πρόσωπο και χέρια ήταν ένα από τα πιο «τρομακτικά» πράγματα που έχει περάσει ποτέ.

Οι γιατροί της είπαν ότι η δόση που έκανε ένεση στο πόδι της θα είχε συνταγογραφηθεί σε κάποιον που ζύγιζε τουλάχιστον 100 κιλά. Ωστόσο, το διάσημο top model είναι περίπου 50 κιλά.

«Πριν από μερικούς μήνες, δεν ένιωθα χαρούμενη για το βάρος μου, είχα μια φίλη και μπορούσε να μου το πάρει. Ήταν κάτω από το τραπέζι, από έναν γιατρό, αλλά δεν ήταν σαν να πηγαίνεις στο ιατρείο και να σου το συνταγογραφεί, σου μετράει την αρτηριακή πίεση και κάνει εξετάσεις, κάτι που χρειάζεσαι όταν πας σε κάτι σαν το Ozempic», είπε.

«Είναι ένα φάρμακο, είναι επικίνδυνο και πραγματικά προορίζεται για απώλεια βάρους ανθρώπων με πολλά κιλά. Όταν το έπαιρνα, η ποσότητα που έπαιρνα προοριζόταν για άτομα που είναι 100 κιλά και είμαι στα 50. Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που θα ήθελα να τα ήξερα πριν το πάρω. Αλλά το πήρα, έκανα ένεση στο πόδι μου και ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ», πρόσθεσε.

«Αυτή είναι μια προειδοποίηση για όλους. Παρακαλώ, αν σκέφτεστε να το πάρετε, μην το πάρετε, δεν αξίζει τον κόπο».

«Προτιμώ να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξαναπάρω»

Μιλώντας στο podcast «Dream On» η Λότι είπε ότι ήταν περίπου 60 κιλά όταν πήρε για πρώτη φορά στο Ozempic και έπεσε στα 57 μετά την πρώτη της δόση. Έπεσε γρήγορα στα 53 κιλά και άρχισε να υποφέρει από παρενέργειες όπως εμετό, απώλεια χρώματος στο πρόσωπο και δραματική απώλεια βάρους.

«Προτιμώ να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξαναπάρω. Με έκανε να νιώθω ναυτία. Το έπαιρνα για δύο εβδομάδες. Έρχεται με στυλό και διαφορετικές δόσεις, παίρνετε μία ένεση τη μία εβδομάδα, μία ένεση την επόμενη εβδομάδα. Και το παίρνετε κάθε εβδομάδα, και δεν ένιωσα ποτέ πιο άρρωστη στη ζωή μου. Κατέληξα να μείνω στο κρεβάτι για δύο μέρες, ένιωθα τόσο άρρωστη». 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version