Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Λυδία Κονιόρδου: Επί 50 χρόνια δεν έχω κάνει διακοπές

Λυδία Κονιόρδου: Επί 50 χρόνια δεν έχω κάνει διακοπές
Φωτογραφία αρχείου - NDP

“Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πάρα πολύ και με το οποίο είσαι ερωτευμένος και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, όπως ήταν για εμένα το θέατρο” ανέφερε η Λυδία Κονιόρδου.

Η Λυδία Κονιόρδου καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24 μίλησε για όσα έχει αφήσει στην άκρη για χάρη της υποκριτικής και όσα την προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα.

«Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πάρα πολύ και με το οποίο είσαι ερωτευμένος και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, όπως ήταν για εμένα το θέατρο. Ό,τι πράγματα έβαζα στην άκρη, δεν τα θεωρούσα ως θυσία, έτσι μόνο μπορούσε να γίνει. Μπαίνουν οι προτεραιότητες» δήλωσε η Λυδία Κονιόρδου.

«Επί 50 χρόνια εγώ δεν έχω κάνει αυτό που λέμε διακοπές, μπάνια. Δεν υπάρχουν τα μπάνια», και συνέχισε.

«Μία φορά πήγα στη θάλασσα, ευτυχώς όταν ήμουν μαθήτρια στη σχολή και στο χορό κι επειδή είχα ψηθεί από τον ήλιο σε ένα σημείο που πέφταμε κάτω σαν χορός εμένα με πήρε ο ύπνος. Σηκώθηκε όλος ο άλλος χορός κι ένιωσα να κοιμάμαι και θυμάμαι δροσούλα να με φυσάει και λέω κάτι γίνεται. Οι άλλες είχαν σηκωθεί κι είπα εγώ ξανά θάλασσα όταν έχω παράσταση και πρόβα δεν υπάρχει. Με τα κυάλια κι από μακριά» πρόσθεσε η Λυδία Κονιόρδου.

Στην ερώτηση της Αθηναΐδας Νέγκα για το αν έχει ανακαλύψει κάτι το τελευταίο διάστημα που της έχει κάνει εντύπωση, απάντησε:

«Έχω μία αίσθηση, όχι πολύ ευχάριστη. Εγώ είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος και έλεγα ότι θα αγωνιστούμε και θα κερδίσει το καλό. Νιώθω όμως πως είμαστε σε μία δύσκολη στιγμή. Πρέπει όλοι να δώσουμε, τον έσχατο αγώνα.

Αυτό το ανακάλυψα πρόσφατα βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, τους πολέμους, αυτά που συμβαίνουν στη Γάζα το οποίο δεν ξέρω πως μπορείς να ζεις και να αγνοείς.

Πιστεύω στη νέμεση, πιστεύω πως όλα θα τα βρούμε μπροστά μας. Πιστεύως πως η ζωή θα μας τιμωρήσει για την ύβρη αυτή που διαπράττουμε», πρόσθεσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις