Lifestyle

Λυδία Ρούκα: Η Ελληνίδα που ζει σε σπίτι 7 τετραγωνικών στη Νότια Κορέα και έγινε viral – «Είναι λειτουργικό και κοστίζει 300 ευρώ τον μήνα»

«Είναι ένα κτίριο τεσσάρων ορόφων και ο κάθε όροφος έχει μία κοινόχρηστη κουζίνα» ανέφερε

Viral στα social media έχει γίνει μια Ελληνίδα η οποία ζει σε ένα σπίτι μόλις επτά τετραγωνικών μέτρων στη Νότια Κορέα.

Η Λυδία Ρούκα μίλησε στο «Buongiorno» στο Mega το πρωί της Τρίτης (8.4.25) για την εμπειρία της να ζει στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, σε ένα τόσο μικρό σπίτι.

Όπως μάλιστα τόνισε, τα μικροσκοπικά αυτά διαμερίσματα συνηθίζονται στη Νότια Κορέα και τα προτιμούν κυρίως οι φοιτητές.

«Είναι μία λύση για νέα άτομα που έρχονται να δουλέψουν στην Κίνα ή την Κορέα, όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις φοιτητικές εστίες. Είναι λειτουργικό, παρόλο που είναι αρκετά μικρό και κοστίζει 300 ευρώ το μήνα», ανέφερε αρχικά η Λυδία Ρούκα.

 

«Είναι ένα κτίριο τεσσάρων ορόφων και ο κάθε όροφος έχει μία κοινόχρηστη κουζίνα. Κάποια διαμερισματάκια είναι πιο μεγάλα και με παράθυρο», ανέφερε.

«Μένω εδώ τρία χρόνια και πριν έρθω ήμουν στην Κίνα, όπου εκεί ήταν πιο σοκαριστική η κατάσταση. Πήγα όταν τελείωσα το Λύκειο και ήταν το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ευρώπης. Αυτό που με σόκαρε είναι ότι δεν έχουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Instagram και WhatsApp και δεν είχα τρόπο να επικοινωνήσω με τους δικούς μου», επισήμανε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Φώτης Σεργουλόπουλος: «O ρόλος του πατέρα είναι σαν να κάνεις ποδήλατο»
«Μπορεί να έχω φοβηθεί μπροστά σε ένα έγκλημα ή σε κάτι το οποίο είναι τρομακτικό για τη ζωή μου, δεν έχω αισθανθεί φόβο στη ζωή μου για πράγματα τα οποία έχω αποφασίσει να κάνω», λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος