Site icon NewsIT

«Λύγισε» η Αντζελίνα Τζολί: Οκτώ λεπτά χειροκρότημα για την ερμηνεία της ως Μαρία Κάλλας στο Φεστιβάλ της Βενετίας

30.08.2024 | 09:52
«Λύγισε» η Αντζελίνα Τζολί: Οκτώ λεπτά χειροκρότημα για την ερμηνεία της ως Μαρία Κάλλας στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Actor Angelina Jolie poses on the red carpet during arrivals for the screening of the movie "Maria", in competition, at the 81st Venice Film Festival, Venice, Italy, August 29, 2024. REUTERS/Louisa Gouliamaki

Υπέρκομψη, με απίστευτο στιλ που μόνο μια ντίβα θα μπορούσε να έχει η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στο Φεστιβάλ της Βενετίας και το μόνο που την λύγισε ήταν η αποθέωση που έζησε μετά την προβολή της ταινίας για την ζωή της Μαρίας Κάλλας καθώς το κοινό την χειροκροτούσε επί 8 ολόκληρα λεπτά.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας λατρεύει τους αστέρες του κινηματογράφου και η Αντζελίνα Τζολί δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε στο Sala Grande Theatre στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Maria», του βιογραφικού δράματος του Pablo Larraín για την Ελληνίδα τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.

Το ξέσπασμα αγάπης και συγκίνησης φέρνει στο νου άλλο ένα standing ovation στη Βενετία για τον Brendan Fraser στο «The Whale», καθώς έκλαιγε με λυγμούς μέσα από το χειροκρότημα που εδραίωσε την επιστροφή του στα κινηματογραφικά πράγματα το 2022.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει από την αγάπη που της έδειξε το κοινό και αγκάλιασε τον Larraín και το καστ της ταινίας, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιο για Όσκαρ, βάζοντας την Τζολί στην κούρσα καλύτερης ηθοποιού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. (Ήταν υποψήφια το 2009, για το “The Changeling” του Κλιντ Ίστγουντ και κέρδισε Όσκαρ καλύτερου δεύτερου γυναικείου ρόλου το 2000 για το “Girl, Interrupted”).

Δείτε τα βίντεο από την αποθέωση στην σταρ

Η Maria επανενώνει τον Larraín και τον συγγραφέα Steven Knight, και αφηγούνται την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας όπερας στον κόσμο, που ξαναέζησε και ξαναφαντάστηκε κατά τις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970». Το “Maria” είναι το τρίτο στην τριλογία ταινιών του Larraín για εμβληματικές γυναίκες, μετά το “Spencer” και το “Jackie” του 2016 για τη Jacqueline Kennedy στον απόηχο της δολοφονίας του συζύγου της JFK.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version