Σάββατο, 10 Αυγ.
30oC Αθήνα

Μαγεμένο από τη Μύκονο το «κορίτσι του Μουντιάλ» Ιβάνα Κνολ: «Δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα»

Μαγεμένο από τη Μύκονο το «κορίτσι του Μουντιάλ» Ιβάνα Κνολ: «Δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα»
Φωτό από το Mykonos Live TV

Στη Μύκονο απολαμβάνει για ακόμα μία χρονιά της διακοπές της η Ivana Knoll ή αλλιώς το «κορίτσι του Μουντιάλ» όπως έγινε γνωστή το 2022 καθώς, στα γήπεδα του Κατάρ είχε προσελκύσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Η πρώην Μις Κροατία και νυν μοντέλο, dj της techno και influencer με τρία εκατομμύρια followers στο Instagram διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου και δηλώνει μαγεμένη από το νησί των ανέμων…

«Νιώθω καταπληκτικά όταν βρίσκομαι στην Μύκονο. Είναι μοναδικό μέρος και συνδυάζει τα πάντα. Έχει μέρη για να διασκεδάσεις, μέρη για να ησυχάσεις και μέρη για ρομαντικούς» είπε η ίδια, μιλώντας στο Mykonos Live TV.

Σε ερώτηση αν την φλερτάρουν οι Έλληνες, η ίδια αποκάλυψε: «Ναι, με φλερτάρουν και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα ή άσχημη συμπεριφορά. Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, με χαιρετούν και μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί γιατί δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα».

Η 32χρονη Ιβάνα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης: «Κατάγομαι από το Ζάγκρεμπ αλλά ζω στο Μαϊάμι. Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο ζω στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο χρόνο στο Μαϊάμι. Αυτό με βοηθάει στην καριέρα μου ως dj. Ελπίζω να παίξω σύντομα μουσική και στην Μύκονο».

Για τις τιμές στην Μύκονο σε σχέση με το Μαϊάμι ανέφερε: «Πάνω κάτω είναι οι ίδιες, αλλά τα ταξί εδώ είναι πολύ πιο ακριβά…».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις