Site icon NewsIT

Malik: Ζει στο κρεβάτι στιγμές “Fifty Shades of Grey” με τη Hadid!

16.12.2016 | 07:00
Malik: Ζει στο κρεβάτι στιγμές “Fifty Shades of Grey” με τη Hadid!

Μπορεί να μην έχει δει τη διάσημη ταινία "Fifty Shades of Grey", αλλά φαίνεται πως ο Zayn Malik έχει εμπειρία από πρώτο χέρι με την Gigi Hadid στο κρεβάτι!

Ενώ ο πρώην τραγουδιστής των One Direction Zayn Malik μπορεί να είναι συνήθως σιωπηλός, αλλά κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του αποκάλυψε κατά λάθος πως απολαμβάνουν με την Gigi Hadid πολύ ζωηρή σεξουαλική ζωή! Μιλώντας στο ραδιόφωνο, ο Zayn Malic παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει την ταινία “Fifty Shades of Grey” παρά το γεγονός πως το νέο του single με την Taylor Swift είναι για τη νέα ταινία “Fifty Shades Darker”.

Τότε ο εκφωνητής είπε χαριτολογώντας πως ο Zayn “έζησε την ταινία”. Ο 23χρονος τραγουδιστής ξέσπασε σε γέλια, κάτι που φαίνεται να αποκαλύπτει περισσότερα και από το να σχολίαζε. “Μου άρεσε αυτό” σχολίασε όταν σταμάτησε να γελάει και άλλαξαν θέμα.

Ενώ η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον Φεβρουάριο, ο τραγουδιστής ήταν πολύ ντροπαλός όταν τον ρώτησαν πως την κατάφερε. “Δεν ξέρω, νομίζω θα πρέπει να τη ρωτήσετε. Απλά τη ρώτησα αν θα ήθελε να βγει ραντεβού μαζί μου”.

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η Gigi Hadid δεν ήξερε ποιος ήταν ο Zayn όταν τον γνώρισε, καθώς παραδέχτηκε πως δεν ήταν θαυμάστρια των One Direction. Το 21χρονο μοντέλο έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Jimmy Kimmel Live.

Πηγή: Sun

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version