Site icon NewsIT

Μανώλης Λιδάκης: Η ανάρτηση μετά το πρώτο χειρουργείο – «Είχα την τύχη να πέσω στα χέρια εξαιρετικού ορθοπεδικού»

03.09.2024 | 13:59
Μανώλης Λιδάκης: Η ανάρτηση μετά το πρώτο χειρουργείο – «Είχα την τύχη να πέσω στα χέρια εξαιρετικού ορθοπεδικού»

Μια νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος νοσηλεύεται από τα τέλη Αυγούστου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ο Μανώλης Λιδάκης έχει κάνει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις. Ο σπουδαίος ερμηνευτής, όπως έχει κάνει ο ίδιος γνωστό μέσα από προσωπικές του τοποθετήσεις στα social media, παρουσιάζει ένα σοβαρό ορθοπεδικό πρόβλημα, το οποίο τον κρατά μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τον αναγκάζει να βρεθεί στο χειρουργικό κρεβάτι στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μάλιστα, στα τέλη Αυγούστου ο 64χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, χωρίς ωστόσο να γίνει αρχικά γνωστός ο λόγος της νοσηλείας του. Τότε ο στενός του φίλος, Ανδρέας Αεράκης, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook πως «ο Μανώλης Λιδάκης εισήχθη στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. Ο Μανώλης είναι φίλος μας αλλά παρά ταύτα δεν ζητήσαμε τίποτα για το ιατρικό απόρρητο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας διαβεβαίωσε ότι θα βγει νικητής και θα κερδίσει κι αυτή την μάχη. Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!».

Ήδη από τα τέλη Ιουνίου ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε ανακοινώσει την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών του για το φετινό καλοκαίρι λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, διευκρινίζοντας ότι θα επρόκειτο να χειρουργηθεί.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία) δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λιδάκης.

Μετά την επιτυχή έκβαση της πρώτης χειρουργικής επέμβασης, ο τραγουδιστής έστειλε το πρώτο του δημόσιο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Facebook, καθησυχάζοντάς τους πως όλα πήγαν καλά.

 

«Φίλοι μου, η πρώτη επέμβαση έγινε και έχω βγει από το χειρουργείο. Είχα την τύχη να πέσω στα χέρια του εξαιρετικού ορθοπεδικού, Γεώργιου Κουβίδη, και τον ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης, δεχόμενος πλήθος ευχών για ταχεία ανάρρωση και καλή επιτυχία στη δεύτερη επέμβαση που θα κληθεί να υποβληθεί το επόμενο διάστημα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version