Πέμπτη, 3 Οκτ.
24oC Αθήνα

Μανόλης Παντελιδάκης: «Υπήρξε χρονιά που συνεργάστηκα κρυφά με τη Δέσποινα Βανδή και τσακώθηκα με τον Νίκο Καρβέλα»

Μανόλης Παντελιδάκης: «Υπήρξε χρονιά που συνεργάστηκα κρυφά με τη Δέσποινα Βανδή και τσακώθηκα με τον Νίκο Καρβέλα»
Φωτογραφία αρχείου NDP

«Ο Καρβέλας τσακώνεται με άνθρωπο και με το καλησπέρα, δεν χρειάζεται να του κάνεις κάτι», είπε ο Μανόλης Παντελιδάκης.

Για την συνεργασία του με την Μαρινέλλα, και την Δέσποινα Βανδή αλλά και τα ευτράπελα που έζησε με τον Νίκο Καρβέλα, μίλησε σήμερα το απόγευμα (03.10.2024) ο Μανόλης Παντελιδάκης στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο γνωστός σκηνογράφος αποκάλυψε πως μία χρονιά συνεργάστηκε με την Δέσποινα Βανδή, κάτι που προκάλεσε την οργή του Νίκου Καρβέλα.

«Μία χρονιά το έκανα κρυφά χωρίς να το έχω υπογράψει. Το κρυφά ήταν η Βανδή. Η Άννα είχε πει εκείνον τον χειμώνα ότι δεν θα δουλέψει, θα μείνει στο Λονδίνο. Και με παρακάλεσε ο Μαρασούλης να κάνω τη Βανδή στο Ρεξ. Είπα χωρίς όνομα. Η Άννα όμως επέστρεψε. Ήταν η χρονιά που η Βανδή πέταγε και η Άννα ήταν με την Καίτη Γαρμπή», είπε αρχικά.

«Με τον Καρβέλα είχα τσακωθεί. Η Άννα ποτέ δεν θα μίλαγε άσχημα σε άνθρωπο. Ο Καρβέλας τσακώνεται με άνθρωπο και με το καλησπέρα, δεν χρειάζεται να του κάνεις κάτι. Μετά τα ξαναβρήκαμε. Το σκηνικό έμεινε ημιτελές γιατί έφυγα γιατί το ζήτησε ο Καρβέλας. Για μένα κάθε καλλιτέχνης είναι ένα κουτί. Δεν παίρνω από δω και το δώσω σε άλλον», αποκάλυψε.

Σχετικά με την υπέροχη Μαρινέλλα που ακόμη δίνει σκληρή μάχη μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στην σκηνή του Ηρωδείου την περασμένη Τετάρτη, είπε:

«Βγαίνει αυτό το πλάσμα και μου λέει “ξέρεις εγώ όταν λέω τα τραγούδια όταν δεν υπάρχει λόγος αρχίζω και κουνιέμαι”. Και φοβήθηκα, πήγα πίσω στην πρώτη παράσταση. Είπα “δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω εγώ αυτό”», είπε ο επιτυχημένος σκηνογράφος.

«Νόμισα ότι είμαι πολύ μικρός για να το κάνω αυτό. Με φόβισε στην πρώτη της παράσταση και δεν το έκανα. Αλλά είπα όχι πολύ γλυκά από φόβο και μου έκανε τη δεύτερη πρόταση. Δηλαδή το μεγαλείο των ανθρώπων φαίνεται όταν κάπου διστάσεις, όταν κάπου φοβηθείς. Εκεί θέλεις τους ανθρώπους να σε στηρίξουν. Και κάναμε μαζί την επόμενη δουλειά», είπε.

«Κανείς πολύ μικρότερος και νεότερος από αυτήν δεν θα ξανάκανε πρόταση σε έναν άνθρωπο που είχε πει “όχι”. Ζούμε σε αυτόν τον χώρο και το ξέρετε πολύ καλά.

Η Μαρινέλλα είναι το πιο τρυφερό πλάσμα που έχει γίνει ποτέ. Είναι τρυφερή στην πρόβα, σε νοιάζεται, είναι αυτό που λέμε “μανούλα”. Γιατί την λένε όλοι “μάνα”; Ξαφνικά εκεί που γυρίζει κι ανεβαίνει στη σκηνή γίνεται ξαφνική μεταστροφή. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει σταρ. 10 θεριά μαζί, γιατί είναι λαμπερή, είναι ερωτική, είναι όμορφη, είναι κούκλα», είπε.

«Επειδή χρόνια ντρεπόμαστε αυτές τις έννοιες στην Ελλάδα… Ο ουρανός είναι πάρα πολύ καθαρός στην Ελλάδα κι αυτά τα αστέρια λάμπουν ό,τι και να κάνουν οι καθεστωτικοί καλλιτέχνες. Είναι κάτι που την κάνει να λάμπει, θέλει να επικοινωνήσει», κατέληξε ο Μανόλης Παντελιδάκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις