Site icon NewsIT

Μαρία Αντωνά: Διακοπές στα ελληνικά νησιά και η ανάρτηση όλο νόημα – «Δεν έρχονται όλα την στιγμή που ευχόμαστε»

07.08.2024 | 19:59
Μαρία Αντωνά: Διακοπές στα ελληνικά νησιά και η ανάρτηση όλο νόημα – «Δεν έρχονται όλα την στιγμή που ευχόμαστε»

3447327

Από τη Χαλκιδική στη Λευκάδα και από τον πόρο και την Τήνο μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, στη Ρηνεία, έχει βρεθεί φέτος το καλοκαίρι η Μαρία Αντωνά.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, αφού απολαμβάνει τις διακοπές της σε διάφορους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς. Όπως φαίνεται, η Μαρία Αντωνά έχει καλή παρέα αφού έχει περάσει στιγμές χαλάρωσης με τον Γιώργο Λιάγκα παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι.

Η ίδια δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και ανεβάζει πολύ τακτικά διάφορες φωτογραφίες από τις διακοπές της, είτε από τοπία, είτε με την ίδια που ποζάρει με μαγιό έχοντας φόντο τα καταγάλανα νερά.

Σε σημερινή (07.08.2024) ανάρτησή της, η Μαρία Αντωνά άφησε στη λεζάντα ένα μήνυμα όλο νόημα, το οποίο συνόδευε τρεις φωτογραφίες της που ποζάρει φορώντας παρεό και πράσινο μαγιό.

«Δεν έρχονται όλα στην ζωή μας την στιγμή που ευχόμαστε να έρθουν, μα αργότερα», έγραψε συγκεκριμένα.

Η Μαρία Αντωνά τις τελευταίες ώρες βρίσκεται ξανά στην Τήνο παρέα με φίλους, ένα3ς εκ των οποίων είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version