Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;» είπα μετά το δοκιμαστικό όταν τον γνώρισα

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;» είπα μετά το δοκιμαστικό όταν τον γνώρισα
ΦΩΤΟ NDP

«Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το βραδινό του», αποκαλύπτει η Μαρία Αντωνά για τον Γιώργο Λιάγκα

«Του το έχω πει. Μα, να μην το έχουμε σε demo να γελάσουμε», εξομολογείται, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνά για τον Γιώργο Λιάγκα στη νέα της συνέντευξη.

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! με κύριο θέμα τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο και η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πρωτογνωρίστηκε επτά χρόνια πριν.

Τον Γιώργο τον γνώρισες μετά το Survivor;

Τον γνώρισα πριν από επτά χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν τη Νικολέττα Ράλλη.

Τι εντύπωση σου είχε κάνει τότε;

Ήταν πολύ γρήγορος στο λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δύο λεπτά. Κι εγώ έλεγα «τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;».

Τι πήγε λάθος;

Κάποια στιγμή είχε ρωτήσει κάτι για τον κ. Κικίλια και εγώ είχα πει «ποιος είναι ο κ. Κικίλιας;». Δεν τον ήξερα, ήμουν ένα κορίτσι που ερχόταν από το Mad Tv. Και εκείνος τότε μου είπε: «ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια».

Εκείνος το θυμόταν;

Του το έχω πει. Μα, να μην το έχουμε σε demo να γελάσουμε!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις