Παρασκευή, 18 Οκτ.
18oC Αθήνα

Μαρία Αντωνά για τον θάνατο της μητέρας της – «Ίσως να μην έδωσε τόσο έμφαση στο πρόβλημα»

Μαρία Αντωνά για τον θάνατο της μητέρας της – «Ίσως να μην έδωσε τόσο έμφαση στο πρόβλημα»

Η Μαρία Αντωνά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, μετά τον θάνατο της μητέρας της. «Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα που αντίκρισα, σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη» είπε μεταξύ άλλων.

Η Μαρία Αντωνά λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, μίλησε για την απώλεια που την βύθισε στο πένθος. Το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου του 2024, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό, η οποία μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

«Επέστρεψα στη δουλειά, είναι τρόπος διαφυγής. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν έχουμε το περιθώριο και την πολυτέλεια… όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω και εργάζομαι πολύ σκληρά», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα που αντίκρισα, σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη. Αυτό ήταν που με σόκαρε πιο πολύ και πόσο μάλλον όταν τελικά κατέληξα να την βλέπω έτσι όπως την είδα, που νομίζω είναι από τις εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να μην έδωσε τόσο έμφαση στο πρόβλημα», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

Για το τι θα θυμάται από τη μητέρα της: «Αυτό που έχω κρατήσει για τη μητέρα μου είναι ότι πάντα ήταν πολύ περήφανη για μένα. Πίστευε ότι είμαι το δικό της χρυσό αβγό, πάντα ότι κάνω κι εγώ πίστευε θα ήταν πολύ πετυχημένο», είπε η Μαρία Αντωνά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Αντωνά θέλησε να εκφράσει το δικό της τελευταίο, διαδικτυακό, αντίο στην αγαπημένη της μητέρα δημοσιεύοντας μια κοινή τους εικόνα από το πρόσφατο παρελθόν. Σε αυτήν, λοιπόν, η παρουσιάστρια έγραψε τα εξής λόγια καρδιάς.

«Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου» καταλήγει η Μαρία Αντωνά σε αυτή την πλέον φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση που έκανε».

«Αντίο μαμά μου! Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια. Σε ευχαριστώ που υπάρχω , γι’ αυτό που έγινα και για τις αξίες που μου δίδαξες. Να έχω πάντα το κεφάλι μου ψηλά και την ηθική μου πιο ψηλά.. Και να θυμάσαι αυτά τα μάτια θα τα έχω πάντα δίπλα μου και μέσα και μπροστά μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις