Site icon NewsIT

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: Ευχές και παράπονα σε νέα της συνέντευξη

12.09.2024 | 08:48
Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: Ευχές και παράπονα σε νέα της συνέντευξη

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε εκ νέου στη Ναταλία Γερμανού, που ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της πρεμιέρα στον Alpha. «Έχω να την δω δύο χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μαρία Ιωαννίδου και Ναταλία Γερμανού διατηρούν όπως φαίνεται ψυχρές σχέσεις. Όπως εξομολογείται η χήρα του Φρέντυ Γερμανού, έχει να δει και να μιλήσει με την παρουσιάστρια δύο ολόκληρα χρόνια. «Αν είπα κάπου κάτι και την ενόχλησε, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει» λέει η ηθοποιός.  

Σε συνέχεια της συνέντευξής της στο Summer’s Cool, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο tlife.gr και απάντησε για τη δήλωσή της σχετικά με τη Ναταλία Γερμανού, αποκαλύπτοντας πως έχουν να μιλήσουν δύο χρόνια. Ακόμη, στέλνει τις ευχές της στην παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στον Alpha με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Αυτό που δήλωσα, είναι αλήθεια. Τώρα, δεν τη βλέπω, έχω να τη δω δύο χρόνια τη Ναταλία… Δεν με πήρε τηλέφωνο μετά τη συνέντευξη. Δεν με παίρνει τηλέφωνο και δεν ξέρω γιατί. Μακάρι να μου έλεγε. Δεν έχουμε τίποτα, δεν έχουμε τσακωθεί, δεν έχουμε ανταλλάξει βαριές κουβέντες, δεν ξέρω τι την πείραξε. Αν είπα κάπου κάτι και την ενόχλησε, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Δεν έχω ιδέα» εξομολογείται η Μαρία Ιωαννίδου και συνεχίζει:

«Στην αρχή μου κόστισε πολύ! Είναι δύο χρόνια αυτή η ιστορία. Όπως και να το κάνει κανείς, είναι η κόρη του Φρέντυ και είχαμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε».

Η Μαρία Ιωαννίδου έστειλε, επίσης, τις ευχές της για την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού. «Καλή επιτυχία στην εκπομπή. Θα την έχει γιατί το αξίζει και να με αγαπήσει περισσότερο γιατί το αξίζω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή της, στο Summer’s Cool, η Μαρία Ιωαννίδου είχε αναφέρει: «Δεν την έχω σαν κόρη γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Όλοι μεγαλώνουμε. Την είχα σαν αδελφή στην αρχή γιατί ήμουν κι εγώ μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη που προκάλεσε συζητήσεις.

Αναφερόμενη στο παρελθόν και τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαρία Ιωαννίδου θυμήθηκε πως η «εθνική σταρ» ήταν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά της και δεν ήθελε να υπάρχει στο πλατό άλλη… ξανθιά! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά της και… ουαί και αλίμονο αν ήσουν ξανθιά! Και εγώ ήμουν ξανθιά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version