Τετάρτη, 14 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μαρία Κορινθίου: Η νέα της ανάρτηση μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη – «Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου»

Μαρία Κορινθίου: Η νέα της ανάρτηση μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη – «Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου»

«Είναι καλύτερα να ακούς τι έχει να πει η καρδιά», έγραψε η Μαρία Κορινθίου αφήνοντας υπόνοιες ότι το «μήνυμα» πηγαίνει στον Γιάννη Αϊβάζη.

Λίγες μόνο μέρες μετά την είδηση χωρισμού της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου έκανε ανάρτηση στο Instagram, χρησιμοποιώντας ένα απόφθεγμα του Πάουλο Κοέλιο.

«Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου. Οπότε είναι καλύτερα να ακούς τι έχει να πει», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από τρεις ημέρες, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας μία πολύ συγκινητική λεζάντα.

«17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε», έγραψε και έδειξε πως οι δυο τους παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι και ας χωρίσανε.

Προτεραιότητά τους παραμένει η κορούλα τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

O γνωστός ηθοποιός της σχολίασε μία καρδούλα.

«Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το σπίτι τους»

Η είδηση χωρισμού τους, έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz.

Για το ζήτημα μίλησε αναλυτικά ο Ισίδωρος Φίκαρης στην εκπομπή Summer’s cool σήμερα το μεσημέρι (14.08.2024).

Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι στο Νέο Ψυχικό και πως και οι δύο τους έκαναν ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές.

Στο τέλος αποκάλυψε πως άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού άφησε ανοιχτό το «παραθυράκι» της επανασύνδεσής τους.

«Δεν είχαμε ακούσει τίποτα όλους αυτούς τους μήνες. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι. Το σπίτι που είχαν μαζί στο Νέο Ψυχικό», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Μάλιστα, έλειπε πρόσφατα για εννέα μέρες στην κεντρική Ιταλία με την κόρη τους, Ισμήνη σε ταξίδι με φίλους για ένα φεστιβάλ. Τώρα, αυτές τις ημέρες, είναι η Μαρία Κορινθίου στην Ελούντα της Κρήτης μαζί με την κόρη τους. Πρέπει να πούμε ότι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα, μίλησα με το στενό φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, που μιλούν για ένα πολύ καλό ζευγάρι, αγαπιούνται πάρα πολύ και μου άφησαν ένα μικρό παραθυράκι ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν», είπε στο τέλος ο Ισίδωρος Φίκαρης.

Η κρίση στον γάμο τους

Οι πρώτες υποψίες ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Αϊβάζης μαζί την κόρη τους Ισμήνη πήγαν για διακοπές στην Ιταλία ενώ η Μαρία Κορινθίου παραθέριζε στην Κέρκυρα.

Το ΟΚ! σε ρεπορτάζ του, επιβεβαίωσε τις φήμες χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστά τα αίτια που οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν ξεχωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια.

Πριν λίγα χρόνια, η Μαρία Κορινθίου είχε δώσει συνέντευξη στο People, μιλώντας για τις κρίσεις που περνούσε ο γάμος τους και τον τρόπο που έλυναν τα προβλήματά τους.

«Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου “σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε”.

Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε. Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω “άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ”. Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει “όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε”. Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου».

Οι δυο τους ξεκίνησαν να είναι μαζί το 2008. Λίγο μετά η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος στην κόρη τους και το 2010, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις