Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κορούλας της στην Αμερική – Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν μία από τους νονούς

Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κορούλας της στην Αμερική – Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν μία από τους νονούς
NDPPHOTO

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς, ανέβασε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram η Μαρία Μανούνος. Στις φωτογραφίες φαίνεται και η μία νονά του παιδιού, η Μαριέττα Χρουσαλά.

Πριν λίγες εβδομάδες η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο βάφτισαν την κόρη τους, στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στο Los Angeles. Το παιδί έλαβε το ελληνικό όνομα «Αθηνά», το οποίο της έδωσαν οι τέσσερις νονοί της. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, ταξίδεψαν στην Αμερική για να βαφτίσουν το μοναχοπαίδι της καλής τους φίλης.

«Μια όμορφη Βάπτιση για την όμορφη μικρή μου Αθηνά. Η βάπτιση της Αθηνάς ήταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Άγιο Νεκτάριο για όλα τα θαύματα και ήξερα ότι έπρεπε να βαπτιστεί εκεί. Τόσο ευγνώμων στον ιερέα μας πατέρα Δημοσθένη για την υπέροχη λειτουργία και για όλη την αγάπη που μας έδειξαν αυτός και η οικογένειά του.

Είμαι ευγνώμων επίσης στους νονούς της Αθηνάς, Σωτήρη, Ήρα, Μαριέττα και Λέων που ήρθαν από την Ελλάδα (και που κουβαλούσαν τα ρουχαλάκια της μέχρι το Los Angeles) και που πήραν την ιερή θέση των νονών. Επίσης ευγνώμων για όλους όσους ήρθαν μαζί μας στην αγάπη για να παρακολουθήσουν αυτή την ξεχωριστή τελετή!», έγραψε η Μαρία Μενούνος στο post της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

«Τι όμορφη μέρα για να γιορτάσουμε τη βάπτιση της Αθηνάς και τι τιμή να γίνω νονά σου! Μαρία και Κέβιν σας αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε τόσο χαρούμενοι για εσάς!», έγραψε με τη σειρά της η νονά Μαριέττα Χρουσαλά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala)

Νονός επίσης του παιδιού ήταν ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, Σωτήρης Κυρανάκος. 

Η Μαρία Μενούνος στη βάπτιση φόρεσε ένα λευκό μακρυμάνικο φόρεμα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις