Τρίτη, 2 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Μαριάννα Κιμούλη: Δεν ξέρω πως είναι να μην σε λένε Κιμούλη, νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό στο ότι έφυγα στην Αγγλία

Μαριάννα Κιμούλη: Δεν ξέρω πως είναι να μην σε λένε Κιμούλη, νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό στο ότι έφυγα στην Αγγλία

“Δεν ξέρω πως είναι να μην σε λένε Κιμούλη” εξομολογείται, παράλληλα, η Μαριάννα Κιμούλη.

Για τα χρόνια που βρέθηκε στην Αγγλία για να σπουδάσει καθώς και την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάτρου μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Κιμούλη όταν συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

“Εντάξει, δεν ξέρω πως είναι να μην σε λένε Κιμούλη. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό στο ότι έφυγα στην Αγγλία για να σπουδάσω. Δούλεψα εκεί και ήμουν για πέντε χρόνια εκεί.

Ίσως είχα και άγνοια κινδύνου όταν επέστρεψα επειδή είχα συνηθίσει από εκεί που ήμουν εγώ και αυτό αρκούσε” εκμυστηρεύτηκε αρχικά η νεαρή ηθοποιός και κόρη του Γιώργου Κιμούλη.

“Επιστρέφοντας όμως εδώ είναι η αλήθεια ότι ήμουν τυχερή. Δεν το έχω συναντήσει αυτό εδώ ούτε και το συνάντησα στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου εδώ.

Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει και με το ότι μου έτυχε να έχω ένα πολύ καλό έτος, είχα πολύ καλούς δηλαδή συμμαθητές, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι ασυνείδητα το διεκδικώ και γω με την προσωπικότητα μου”.

“Φεύγοντας στην Αγγλία τότε για να σπουδάσω δεν ξέρω αν το ζύγισα πραγματικά αυτό ή όταν επέστρεψα, αλλά εδώ η ζωή μου είναι πραγματικά ευτυχισμένη” πρόσθεσε, ακόμα, η Μαριάννα Κιμούλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις