Site icon NewsIT

Μαριάννα Τουμασάτου: Η νέα ανάρτηση για τον πατέρα της και το «ευχαριστώ» – «Θα καμάρωνε και θα κρυφογελούσε»

23.08.2024 | 20:25
Μαριάννα Τουμασάτου: Η νέα ανάρτηση για τον πατέρα της και το «ευχαριστώ» – «Θα καμάρωνε και θα κρυφογελούσε»

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ημέρες η Μαριάννα Τουμασάτου και η οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με την ηθοποιό να κάνει έκκληση για αίμα.

Ο αγαπημένος πατέρας της Μαριάννα Τουμασάτου, Γεράσιμος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Σωτηρία», δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.  

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ζητώντας αίμα για εκείνον και βρήκε άμεσα τους πρόθυμους δότες.

«Θερμή παράκληση για αίμα ομάδας Α Θετικό ή 0 θετικό στο νοσοκομείο Σωτηρία στο όνομα Γεράσιμος Τουμασάτος του Γρηγορίου. Σας ευχαριστώ!», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός επανήλθε το μεσημέρι της Παρασκευής (23.08.2024)  με νέα ανάρτηση, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τους ανθρώπους που προθυμοποιήθηκαν να δώσουν αίμα για τον πατέρα της, συγκινώντας με τα λόγια της.

«Αν ο μπαμπάς μου αυτή τη στιγμή μπορούσε να ξέρει πόσοι άνθρωποι άπλωσαν το χέρι τους να του προσφέρουν αίμα, θα καμάρωνε και θα κρυφογελούσε. Έχουν καλυφθεί οι μονάδες που χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστώ για κάθε σταγόνα και για κάθε προσευχή και μήνυμα. Με την ευκαιρία να σας πω πως όσα χρόνια μπορούσε να έχει την τιμή να είναι εργοδότης, ήταν», έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version