Site icon NewsIT

Μαριάννα Τουμασάτου: Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα

03.08.2024 | 17:59
Μαριάννα Τουμασάτου: Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα

Τη Μαριάννα Τουμασάτου υποδέχθηκε στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα, τη ζήλια και την απιστία.

“Ο έρωτας πηγαινοέρχεται. Στις μεγάλες κρίσεις που περνάνε τα ζευγάρια είναι μόνο για καλό, γιατί ή θα δοθεί ένα τέλος, αν πρέπει να δοθεί και είναι απαραίτητο, ή θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και θα πας στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα”, είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου στη Μαρία Σολωμού.

Σχετικά με τη ζήλια και το ότι στο παρελθόν την έχουν απατήσει, χωρίς να το καταλάβει, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Αρνούμαι να ζηλέψω. Εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του.

Θα στεναχωρηθώ, θα πέσω κάτω να πεθάνω, αλλά δεν μπορώ να χαλάσω την κάθε μέρα μου για τη στιγμή που μπορεί κάτι να γίνει και να φύγει. Αν είναι να φύγει, θα φύγει. Έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι βόδι, δεν τα καταλαβαίνω.

Στο παρελθόν με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ… Αντιδρούσα με διάφορους τρόπους, με φωνές, με «γεια σας», με χιούμορ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version