Παρασκευή, 23 Αυγ.
35oC Αθήνα

Μαριάννα Τουμασάτου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της – Η έκκλησή της για αίμα

Μαριάννα Τουμασάτου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της – Η έκκλησή της για αίμα
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δύσκολες ώρες περνά η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία κατά το παρελθόν είχε αναφερθεί στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της. 

Και μπορεί η Μαριάννα Τουμασάτου να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, αυτή τη φορά υπήρχε ειδικός λόγος να κάνει ειδική ανάρτηση στα social media. 

Ο κ. Γεράσιμος Τουμασάτος βρίσκεται στο νοσοκομείο και η γνωστή ηθοποιός έκανε θερμή παράκληση μέσα από τα social media για να βρεθεί αίμα για τον πατέρα της.

«Θερμή παράκληση για αίμα ομάδας Α Θετικό ή 0 θετικό στο νοσοκομείο Σωτηρία στο όνομα Γεράσιμος Τουμασάτος του Γρηγορίου. Σας ευχαριστώ!» έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου στα Instagram Stories της.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου πριν μερικούς μήνες, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε προχωρήσει σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, τον οποίο χαρακτήρισε «αγωνιστή».

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα!» έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μπαμπά της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις