Site icon NewsIT

Μαριάντα Πιερίδη για την άνοια της γιαγιάς της: Είναι πολύ ψυχοφθόρο για όλους, δεν συνηθίζεται

11.09.2024 | 19:55
Μαριάντα Πιερίδη για την άνοια της γιαγιάς της: Είναι πολύ ψυχοφθόρο για όλους, δεν συνηθίζεται

«Επειδή το έχω ζήσει πρόσφατα, δεν συνηθίζεται, γιατί είναι κάτι που κάθε λίγο αυτό το πράγμα αλλάζει», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Με αφορμή την εξομολόγηση της Ελένης Ράντου στο Στούντιο 4, η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για τη γεροντική άνοια, την ασθένεια που ταλαιπωρεί τη μητέρα της τα τελευταία χρόνια.

«Επειδή το έχω ζήσει πρόσφατα, δεν συνηθίζεται, γιατί είναι κάτι που κάθε λίγο αυτό το πράγμα αλλάζει. Προστίθεται κάτι καινούργιο, γίνεται χειρότερη η κατάσταση.

Κάποια στιγμή οι άνθρωποι ξεχνάνε πώς τρώνε και άλλα χειρότερα που δεν μπορούμε να πούμε τώρα στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι πολύ δύσκολο, πολύ ψυχοφθόρο για όλους. O άνθρωπος που το περνάει να έχει δίπλα του χαρούμενους ανθρώπους. Όπως στη δική μας περίπτωση με τη γιαγιά μας.

Της λέγαμε πόσο την αγαπάμε και ήμασταν οι μόνοι άνθρωποι που μπορούσε να θυμηθεί», αφηγήθηκε σε τηλεθεατές και συνεργάτες η τραγουδίστρια.

«Το άσχημο είναι όταν δεν μπορούν οι δικοί σου άνθρωποι να σε βοηθήσουν και ζητάς τη βοήθεια ενός ειδικού. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να πεις ότι τον εμπιστεύεσαι 100%.

Έχω βρεθεί σε τραγικές καταστάσεις με υπαλλήλους. Δεν θέλω να σας πω. Είναι ζήτημα στους 100 υπαλλήλους να υπάρχει ένας καλός, ασ’ το», ολοκλήρωσε την ιστορία της η Μαριάντα Πιερίδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version