Πέμπτη, 5 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό: «Αν κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, σιγά μην κρατήσεις καλές σχέσεις μετά»

Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό: «Αν κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, σιγά μην κρατήσεις καλές σχέσεις μετά»
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Δηλαδή, αν η σχέση σου έχει ταυτόχρονα μια άλλη σχέση και χωρίσεις, θα του λες τι κάνεις φιλαράκι μου και καλησπέρα;» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

Ο χωρισμός του Justin Theroux και της Jennifer Aniston ήταν η αφορμή να μιλήσει η Μαριάντα Πιερίδη για τους χωρισμούς, αναφερόμενη εμμέσως και στον δικό της.

Η παρουσιάστρια του «Summer’s Cool» μίλησε στην σημερινή (05.05.2024) εκπομπή της για τον χωρισμό λέγοντας: «Κρατάς ωραίες σχέσεις με πρώην σου όταν έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, ενώ έχετε χωρίσει. Αν δεν έχεις χωρίσει, όμως, κι έχουν προχωρήσει τη ζωή τους κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, σιγά μην την κρατήσεις.

Και πρόσθεσε: «Είναι θέμα και δεν κρατάς και καλές σχέσεις και μετά. Εξαρτάται και το πως έρχεται ένας χωρισμός. Να συγχωρήσεις τη σχέση που έχει ταυτόχρονα με εσένα; Δηλαδή, αν η σχέση σου έχει ταυτόχρονα μια άλλη σχέση και χωρίσεις, θα του λες τι κάνεις φιλαράκι μου και καλησπέρα;».

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν παντρεμένη με τον σεφ από το 2017, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο τον Νικόλα. Πήραν διαζύγιο τον Νοέμβριο του 2023. Η τραγουδίστρια πλέον έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του νέου της συντρόφου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις