Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μαριέττα Χρουσαλά και Καλομοίρα μαζί με τους συζύγους και τα παιδιά τους στο Ελλάδα – Σλοβενία στο ΣΕΦ

Μαριέττα Χρουσαλά και Καλομοίρα μαζί με τους συζύγους και τα παιδιά τους στο Ελλάδα – Σλοβενία στο ΣΕΦ

Στον ημιτελικό μπάσκετ του Προολυμπιακού που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, όπου η Ελλάδα «σάρωσε» τη Σλοβενία με 96-68, βρέθηκαν η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα μαζί με τους συζύγους τους.

Με τις χαρακτηριστικές φανέλες «Αντετοκούνμπο» με το νούμερο 34, η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Λέων Πατίτσας και τα παιδιά τους απόλαυσαν τον ημιτελικό μπάσκετ, όπου η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισίου. Μαζί τους βρέθηκε και η Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα παιδάκια τους.

Φαίνεται πως οι 2 οικογένειας κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από τα απαιτητικά προγράμματά τους για να περάσουν ποιοτικές στιγμές με τα παιδάκια τους. 

Η Εθνική ήταν για άλλη μία φορά συγκλονιστική και οι δύο αγαπημένες οικογένειες, αφού καιρό τώρα δηλώνουν θαυμαστές του μπάσκετ, κατάφεραν να δουν από κοντά τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα, Γιάννη Αντετοκούνμπο να «καρφώνει» πόντους υπέρ της Ελλάδας.

Σε αποκλειστικά πλάνα του newsit.gr, μετά το τέλος του αγώνα η οικογένεια της Καλομοίρας και της Μαριέττας Χρουσαλά βρίσκονται στο παρκέ και ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το ΣΕΦ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μπούσαλης μαζί με την αγαπημένη του Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσλά με τον Λέων Πατίτσα παρακολουθούν την Εθνική σε αγώνα μπάσκετ, αφού ο ίδιος πριν 2 μέρες μοιράστηκε μία φωτογραφία τους στο Instagram από τον αγώνα της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Boosalis (@georgeboosalis)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια είναι κουμπάρα με την Μαριέττα Χρουσαλά, αφού εκείνη και ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι οι δύο νονοί της κόρης της Καλομοίρας, Αναστασίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις