Site icon NewsIT

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση με εικόνες και μήνυμα μετά την εμφάνιση στην Επίδαυρο για τις Ικέτιδες

26.08.2024 | 11:30
Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση με εικόνες και μήνυμα μετά την εμφάνιση στην Επίδαυρο για τις Ικέτιδες

Η Μαρίνα Σάττι αποθεώθηκε στην Επίδαυρο και πλέον δείχνει να το απολαμβάνει. «Ήταν μαγικά» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

Tο βράδυ της Παρασκευής 23 Αυγούστου του 2024, η Μαρίνα Σάττι έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή της Επιδαύρου όπου ανέβηκε η παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλμπαρη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου μαζί με τη χορωδία της, ένα γυναικείο σύνολο που ερμηνεύει πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, απαρτίζοντας τον Χορό της τραγωδίας.

Μπορεί η Μαρίνα Σάττι να δέχτηκε ποικίλα σχόλια για τη συμμετοχή της στη Eurovision, ωστόσο οι φωνητικές δυνατότητες της στις «Ικέτιδες» όχι μόνο απέσπασαν έντονα χειροκροτήματα αλλά απέδειξαν και στον πιο δύσπιστο, το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει η Μαρίνα Σάττι.

Μετά τις δυο εμφανίσεις της στην Επίδαυρο, η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την τελευταία εβδομάδα.

Και τις δύο ημέρες το θέατρο της Επιδαύρου ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ενώ η παραγωγή είχε ανακοινώσει λίγες ημέρες νωρίτερα το sold out και προς αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας των θεατών, όσοι δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήριο να μην προσέλθουν στον χώρο, καθώς δεν θα υπήρχε διάθεση εισιτηρίων.

Χάρη στην πρωτοφανή ζήτηση έχει ανοίξει η προπώληση για την παρουσίαση της παράστασης στο Ηρώδειο στις 12 Σεπτεμβρίου και για τις υπόλοιπες στάσεις της περιοδείας στην Αθήνα (Παπάγου 1-2/9, Βεάκειο 3/9, Θέατρο Πέτρας 4/9, Λαύριο 6/9, Ηλιούπολη 8-9/9, Νίκαια 10/9, Θέατρο Βράχων 13/9, Βριλήσσια 14/9, Χαλάνδρι 18/9), η οποία ξεκινάει από το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 31 Αυγούστου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version