Τρίτη, 27 Αυγ.
31oC Αθήνα

Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα το πούλησα για να κάνω βίντεο κλιπ»

Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα το πούλησα για να κάνω βίντεο κλιπ»
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Έλεγα, τι είναι πιο σημαντικό; Να έχω ένα χωράφι με ελιές να κάθονται και να μην κάνω τίποτα; Ή να προσπαθήσω και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα;», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Απολογισμό των τελευταίων μηνών, έκανε σε live στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, μιλώντας για όλες τις θυσίες που έχει κάνει για χάρη του επαγγέλματός της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως παρά τη μεγάλη στεναχώρια που πέρασε λόγω του χαμού του πατέρα της, πλέον είναι καλά.

«Έχω αλλάξει, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου. Το πήρα απόφαση, δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια γιατί ό,τι και να πω παρερμηνεύονται. Θα κάνω πράξεις.

Όλα αλλάζουν και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Από μικρή έλεγα ότι δεν θέλω να μετανιώνω για τίποτα. Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, έλεγα πώς θα κάνω αυτά τα video clip;

Δεν ντρέπομαι να το πω, μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα. Έλεγα τι είναι πιο σημαντικό να έχω ένα χωράφι με ελιές να κάθονται και να μην κάνω τίποτα; Ή να προσπαθήσω και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα;», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Μου έλεγαν μετά τη Μάντισσα: “βγάλε τραγούδια τώρα που έχει επιτυχία, τώρα που ρολάρει, γιατί θα σε ξεχάσει ο κόσμος”. Όχι, δεν είναι σωστό αυτό.

Το να είμαι συνέχεια μπροστά στη μούρη του κόσμου και να βγάζω τραγούδια ή να είμαι στα social μόνο για τη φασαρία, αυτό δεν σε πάει κάπου», είπε στην εξομολόγησή της η Μαρίνα Σάττι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις