Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μαρίνα Σάττι: «Μπείτε μέσα καλέ» είπε σε παιδιά που δεν είχαν λεφτά για τη συναυλία της

Μαρίνα Σάττι: «Μπείτε μέσα καλέ» είπε σε παιδιά που δεν είχαν λεφτά για τη συναυλία της

Μεγάλη χαρά σε μικρούς θαυμαστές της που δεν είχαν χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο ώστε να δουν από κοντά τη συναυλία της, έδωσε η Μαρίνα Σάττι. Και η κίνηση μεγαλείου της τραγουδίστριας έγινε γνωστή λόγω ενός βίντεο στο TikTok που ανέβασε ένα από τα παιδιά.

Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok χθες (07.08.2024) και δείχνει τη Μαρίνα Σάττι λίγο πριν από τη συναυλία, να ετοιμάζεται να βγάλει selfie με ανθρώπους της ασφάλειας, όταν βλέπει κάποια παιδιά πίσω από τα σύρματα και τα ρωτά πότε θα μπουν στο χώρο της συναυλίας.

Όταν τα ρωτάει γιατί δεν μπορούν να πουν, μόνο ένα βρίσκει το θάρρος να της απαντήσει ότι δεν έχουν χρήματα για να μπουν στη συναυλία!

Τότε, η τραγουδίστρια, ζητά από τους ανθρώπους της ασφάλειας να επιστέψουν στα παιδιά να μπουν στο γήπεδο!

«Δεν θα μπείτε;» ρωτά η Μαρίνα Σάττι, με τα παιδιά να της απαντούν: «δεν μπορούμε». «Γιατί;» ρωτά η τραγουδίστρια κι ένα παιδί ακούγεται να λέει «είδατε; Κι αυτή λυπάται». «Γιατί δεν έρχεστε καλέ;», συνεχίζει η Μαρίνα Σάττι.

«Δεν έχουμε για το εισιτήριο» λέει τότε ένα παιδί και η τραγουδίστρια μένει «άφωνη» και ζητά αμέσως από τους ανθρώπους της ασφάλειας να βάλουν τα παιδιά στο χώρο της συναυλίας. «Μπείτε μέσα καλέ» λέει η Μαρίνα Σάττι και τα παιδιά ουρλιάζουν από χαρά.

@eugenia.pehlivani8 @SATTI ♬ πρωτότυπος ήχος – Eugenia Pehlivanidou

 

«Μαρίνα Σάττι, είσαι η καλύτερη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σ’ αγαπώ», έγραψε ένα από τα παιδιά που ανέβασε το βίντεο στο TikTok.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις