Δευτέρα, 9 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Μαρίνα Σάττι: Οι εκπλήξεις στη συναυλία της τραγουδίστριας στον Λυκαβηττό

Μαρίνα Σάττι: Οι εκπλήξεις στη συναυλία της τραγουδίστριας στον Λυκαβηττό

Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους χιλιάδες θαυμαστές της, που πήγαν στη συναυλία της, στον Λυκαβηττό. Η ίδια έδειχνε να το απολαμβάνει.

Η Μαρίνα Σάττι ζει το όνειρό της, καθώς οι συναυλίες της είναι sold out. Αυτό συνέβη και το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου του 2024 στον Λυκαβηττό. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκίνησε τη βραδιά με το Zari, το κομμάτι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision τον Μάιο που μας πέρασε και συνέχισε το πρόγραμμά της, γνωρίζοντας κατά διαστήματα την αποθέωση. Οι εικόνες του πρακτορείου NDP δίνουν μια γεύση από τα όσα έγιναν.

Σε μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς, η Μαρίνα Σάττι έφερε στην σκηνή την Ζακλίν Μπαγντασαριάν, την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Ladaniva που εκπροσώπησε την Αρμενία στη φετινή Eurovision.

Η Μπαγντασαριάν πάντως ξεσήκωσε το κοινό με το Jako, το τραγούδι της Eurovision, με τη Μαρίνα Σάττι να χορεύει ξέφρενα με τους χορευτές της.

Η βραδιά είχε ακόμα και μέταλ νότες! Στον Λυκαβηττό επικρατούσε το αδιαχώρητο με την Μαρία Σάττι να δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Κατάφερε  από το πρώτο λεπτό να ξεσηκώσει το κοινό της που παραληρούσε με τα χορευτικά της και τις ερμηνείες της καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Η Μαρίνα Σάττι διέκοψε κάποια στιγμή το act της λέγοντας από μικροφώνου πως είναι μία σημαντική μέρα η σημερινή αφού όσα θα άκουγαν και θα έβλεπαν στη συναυλία ήταν υπόθεση… οικογενειακή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις