Τρίτη, 1 Οκτ.
23oC Αθήνα

Μαρινέλλα: Βίντεο με την κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, στο νοσοκομείο

Μαρινέλλα: Βίντεο με την κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, στο νοσοκομείο

H Τζωρτίνα Σερπιέρη παραμένει καθημερινά στο νοσοκομείο «Υγεία» όπου νοσηλεύεται η Μαρινέλλα. Η κορυφαία ερμηνεύτρια δίνει μάχη στην εντατική μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η Μαρινέλλα έκλεισε πέντε 24ωρα στην εντατική, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι. Η αξεπέραστη ερμηνεύτρια που υπέστη εγκεφαλικό, έχει περάσει τις πρώτες κρίσιμες μέρες, χωρίς σοβαρές επιπλοκές. Η αγωνία ωστόσο της οικογένειας και μιας ολόκληρης χώρας για την κατάσταση της υγείας της, συνεχίζεται. Οι ευχές για ταχεία ανάρρωση διαδέχονται τις τελευταίες μέρες η μία την άλλη.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της από την πρώτη στιγμή. Η ίδια, άλλωστε, ήταν παρούσα στη συναυλία  στο Ηρώδειο την περασμένη Τετάρτη (25-09-2024), όταν η Μαρινέλλα έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών, από το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη έτρεξε στο πλευρό της μητέρας της και έκτοτε βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της στο νοσοκομείο. Μαζί της είναι και τα δυο παιδιά της, εγγόνια της Μαρινέλλας, τα οποία έχουν τεράστια αδυναμία στη γιαγιά τους.

Η κάμερα της Super Κατερίνα κατέγραψε την Τζωρτίνα Σερπιέρη με τον γιο της, που ήρθε από το Εδιμβούργο για να είναι δίπλα στη γιαγιά του, κατά την έξοδό τους από το νοσοκομείο, με την ίδια να ευχαριστεί τον κόσμο αποφεύγοντας ωστόσο να πει κάτι παραπάνω.

Στα αισιόδοξα το γεγονός πως η Μαρινέλλα διατηρεί την επαφή της με το περιβάλλον και αναγνωρίζει τους θεράποντες γιατρούς και την κόρη της. Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί σε κανένα σημείο της νοσηλείας της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις