Site icon NewsIT

Μάρκος Σεφερλής: «Παρακαλoύν, γλείφουν, πληρώνουν για λίγη διαφήμιση»

20.10.2024 | 18:18
Μάρκος Σεφερλής: «Παρακαλoύν, γλείφουν, πληρώνουν για λίγη διαφήμιση»

«Το μόνο που κάνω; Πολύ καλά τη δουλειά μου. Και το αποτέλεσμα; Το βλέπετε», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Πληρωμένη» απάντηση προς πάσα κατεύθυνση έδωσε σήμερα το απόγευμα (20.10.2024) ο Μάρκος Σεφερλής θέλοντας για ακόμη μία φορά να σχολιάσει την έντονη κριτική που δέχεται από πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση και τα social media.

Ο κωμικός ηθοποιός με story που ανέβασε στο Instagram μίλησε για αυτούς που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για λίγη διαφήμιση.

«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις ότι όλη η σόουμπιζ ασχολείται μαζί σου. Άλλοι παρακαλάνε, γλείφουν, πληρώνουν για λίγη διαφήμιση. Εγώ δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά», είπε αρχικά.

«Το μόνο που κάνω; Πολύ καλά τη δουλειά μου. Και το αποτέλεσμα; Το βλέπετε», πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μία ανάρτηση στο Instagram σχολιάζοντας τα όρια της δημοσιογραφίας.

«Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση: «Η σατίρα έχει όρια;”. Όχι, η σάτιρα δεν έχει όρια και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πειθαρχικό, δεν έχει πρόστιμα», είπε αρχικά.

«Αυτά τα έχει η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η κακή δημοσιογραφία. Άρα λοιπόν, από δω και στο εξής, μήπως πρέπει να κάνουν την ερώτηση: «Η δημοσιογραφία έχει όρια;», συνέχισε ενώ στη λεζάντα του βίντεο έγραψε «ήρεμα ρωτάω!».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version