Τρίτη, 2 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μάρκος Σεφερλής: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά για να τα ξεπλύνει όλα» – Η συγκινητική εξομολόγηση

Μάρκος Σεφερλής: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά για να τα ξεπλύνει όλα» – Η συγκινητική εξομολόγηση

«Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram. «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά για να τα ξεπλύνει όλα», λέει ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει ταυτιστεί με την κωμωδία.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάρκος Σεφερλής, για μία επετειακή παράσταση – αφιέρωμα στα 20 χρόνια στη σκηνή του Δελφινάριου.

Μέσα από το Instagram, ο λαοφιλής κωμικός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετά στιγμιότυπα από αυτήν την προετοιμασία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής ανάρτησε έναν σύντομο βίντεο, μέσα από το οποίο και εξέφρασε την φορτισμένη συναισθηματική του κατάσταση.

«Κάνω πρόβα έναν μονόλo που θα πω στο τέλος της νέας παράστασης και κλαίω. Πραγματικά είναι δύσκολος μονόλογος, σπαρακτικός, λέει πολλές αλήθειες. Απλά μου ήρθε στο μυαλό όλο αυτό που έχει γίνει με την τελευταία παράσταση που έδειξε ο ΣΚΑΪ, στον τελευταίο μονόλογο που το παιδάκι έκανε προσευχή στο Θεό».

«Έλεγε σπαρακτικά, συγκλονιστικά αλλά κυρίως αληθινά πράγματα. Το έχετε αναρτήσει πάρα πολλοί, έχετε γράψει χιλιάδες μηνύματα με πολύ ωραία και συγκινητικά λόγια. Τα διάβασα και έκλαψα για μια ακόμα φορά ενώ έκλαιγα κάθε βράδυ στην παράσταση, όταν έπαιζα αυτό τον μονόλογο».

Σαν λεζάντα της ανάρτησης, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να επισημάνει τα εξής:

«Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει όλα αυτά που μας βαραίνουν και να λυτρώσει την ψυχή μας! Αυτό γίνεται και σε μένα κάθε φορά που παίζω έναν τέτοιο μονόλογο, γεμάτο σκληρές και πικρές αλήθειες! Το ότι καταφέρνω και σας συγκινώ – μικρούς και μεγάλους – και σας κάνω να νιώσετε κι εσείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, για μένα σημαίνει πολλά!»…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

…«Κι αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη, για να συνεχίσω αυτόν τον μοναχικό δρόμο που έχω επιλέξει να τραβήξω απέναντι σε όλους και σε όλα! Κι’ αυτό το κάνω, γιατί έχω δίπλα μου όλους εσάς! Αυτό είναι που δεν μου συγχωρούν! Τη μεγάλη αγάπη σας! Σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά μέσα από την καρδιά μου», καταλήγει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις