Παρασκευή, 2 Αυγ.
30oC Αθήνα

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Είναι πολύ συγκινητική η αγάπη του κόσμου απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Είναι πολύ συγκινητική η αγάπη του κόσμου απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου», λέει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Τέλειοι Ξένοι». Η ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, όπου αναφέρθηκε στην αγάπη που της δείχνει ο κόσμος.

«Είναι πολύ συγκινητική η αγάπη του κόσμου απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. Σίγουρα απρόσμενη, ανέλπιστα απρόσμενη και είναι υπέροχο το πόσο ζεστά μας υποδέχονται σε όσες πόλεις έχουμε πάει μέχρι στιγμής και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό», είπε αρχικά η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είπε στη συνέχεια: «Ο κόσμος είναι τρομερά δοτικός κι ανοιχτός και είναι πανέμορφο αυτό. Είναι πανέμορφο το πώς μας ευχαριστεί ο κόσμος στο τέλος κάθε παράστασης για το ότι φτάσαμε στην πόλη τους κι εννοείται, εμείς με τη σειρά μας, τους ευχαριστούμε που στηρίζουν το θέατρο και τις παραστάσεις μας, όχι μόνο τη δική μας, όλων των θιάσων που περιοδεύουν».

Κλείνοντας, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ανέφερε: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου και είναι κάτι που ακόμη συνειδητοποιώ. Είναι η πιο γλυκιά μορφή feedback το να σου δείχνουν οι συνάνθρωποί σου, με ευγένεια, αγάπη και θαυμασμό το ότι κάτι τους άγγιξε από την τέχνη σου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις