Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Ματ Ντέιμον: Η προειδοποίηση του στον Μπεν Άφλεκ πριν παντρευτεί με την Τζένιφερ Λόπεζ

Ματ Ντέιμον: Η προειδοποίηση του στον Μπεν Άφλεκ πριν παντρευτεί με την Τζένιφερ Λόπεζ
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ματ Ντέιμον, φέρεται να συμβούλεψε τον Μπεν Άφλεκ λίγο πριν το γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ να «εστιάσει στη δουλειά του», ώστε να μην χάσει τους επαγγελματικούς του στόχους.

Ο Μπεν Άφλεκ εκτιμά πολύ τη γνώμη των φίλων του, χάρη στο γεγονός ότι ο Ματ Ντέιμον απολαμβάνει έναν στοργικό γάμο με τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μπαρόζο για περισσότερα από 18 χρόνια. «Ο Ματ είχε έναν επιτυχημένο γάμο για χρόνια και ο Μπεν πάντα ένιωθε δέος γι’ αυτό», ανέφεραν πηγές.

Οι πηγές επίσης υποστήριξαν: «Καθώς τα πράγματα άρχισαν να καταρρέουν, ο Matt είπε στον Ben ότι υποστηρίζει όποια επιλογή κάνει, αλλά θέλει να πηδήξει και να επικεντρωθεί στη δουλειά του.

Ο Ben ξόδεψε τόσο πολύ χρόνο εστιάζοντας στα έργα της JLo όπως έκανε την πρώτη φορά. O Damon είπε στον ίδιο: “Τι έχει κάνει ποτέ για την καριέρα σου;”».

Οι δύο ηθοποιοί του Hollywood είναι φίλοι από την παιδική ηλικία και έγραψαν το σενάριο που κέρδισε Όσκαρ για τον Good Will Hunting. Τα τελευταία χρόνια ίδρυσαν την Artists Equity, μια εταιρεία παραγωγής.

Τους τελευταίους μήνες, ο Affleck και η Lopez, που ήταν γνωστοί ως Bennifer αντιμετωπίζουν φήμες για «επικείμενο» διαζύγιο .
Οι εικασίες έχουν υποκινηθεί από το γεγονός ότι το ζευγάρι ζει χωριστά, με τον Affleck να μένει σε ένα ακίνητο με ενοικίαση 100.000 δολαρίων το μήνα στο Brentwood.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι προσπαθεί επίσης να ξεφορτώσει ήσυχα το συζυγικό του σπίτι 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς αφού αγόρασαν το ακίνητο μαζί μόλις το 2023.

Πιο πρόσφατα, ο Lopez εθεάθη να απολαμβάνει σόλο διακοπές στην Ιταλία, αφού το νέο όχημα Airstream RV του Affleck έφτασε στην κατοικία του στο Brentwood – υπονοώντας τα σχέδιά του για ένα μεγάλο οδικό ταξίδι.

Το ζευγάρι της αρραβωνιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 πριν χωρίσουν, μόνο για να επανενωθούν – και αργότερα να παντρευτούν – τον Ιούλιο του 2022.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις