Site icon NewsIT

Μάθιου Πέρι: Ο προσωπικός του βοηθός ομολόγησε ότι του έκανε τη μοιραία δόση κεταμίνης – Του χορήγησε 27 ενέσεις τις τελευταίες 5 μέρες του ηθοποιού

16.08.2024 | 08:37
Μάθιου Πέρι: Ο προσωπικός του βοηθός ομολόγησε ότι του έκανε τη μοιραία δόση κεταμίνης – Του χορήγησε 27 ενέσεις τις τελευταίες 5 μέρες του ηθοποιού

FILE -Matthew Perry appears at the premiere of "Ride" in Los Angeles on April 28, 2015. (Photo by Rich Fury/Invision/AP, File)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Μάθιου Πέρι. Ο προσωπικός βοηθός του διάσημου  «Τσάντλερ» από τη θρυλική σειρά τα «Φιλαράκια», ο Kenny Iwamasa, παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που του έκανε την ένεση κεταμίνης που τον σκότωσε.

Ο επί χρόνια προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που έδωσε στον πρωταγωνιστή της σειράς τα «Φιλαράκια» την κεταμίνη που προκάλεσε τον θάνατό του, στις 28 Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσαν σχεδόν 10 μήνες μετά οι εισαγγελείς του Λος Άντζελες.

Ο Kenny Iwamasa αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών, μετά από μία έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων, συμπεριλαμβανομένου ενός γιατρού από το Λος Άντζελες που παρείχε το θανατηφόρο φάρμακο στον ηθοποιό, αλλά και τη διαβόητη «Βασίλισσα της Κεταμίνης», Jasveen Sagha.

Ο Iwamasa παραδέχτηκε ότι έκανε επανειλημμένα ένεση κεταμίνης στον Matthew Perry χωρίς ιατρική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης πολλαπλών ενέσεων στον ηθοποιό την ημέρα που πέθανε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο Kenny Iwamasa χορήγησε τουλάχιστον 27 δόσεις κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι τις τελευταίες πέντε ημέρες πριν τον θάνατό του. Ανάμεσα σε αυτές και οι τρεις τελευταίες, που σύμφωνα με τους εισαγγελείς, «οδήγησαν στον θάνατo του ηθοποιού».

Ένας γιατρός, ο Eric Fleming, παραδέχτηκε με τη σειρά του ότι πήρε 25 φιαλίδια κεταμίνης από την επίσης κατηγορούμενη Jasveen Sangha, γνωστή στο Χόλιγουντ ως «Βασίλισσα της Κεταμίνης» και τα έδωσε στον Iwamasa τέσσερις ημέρες πριν από το θάνατο του Πέρι.

Είναι άλλωστε εκείνος ο οποίος πιστεύεται ότι ανακάλυψε το άψυχο σώμα του ηθοποιού στο τζακούζι, στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι του τηλεοπτικού «Τσάντλερ».

Οι πέντε κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η 41χρονη Jasveen Sangha, η αποκαλούμενη και «Βασίλισσα της Κεταμίνης» διέθετε πελατολόγιο με διασημότητες, ανάμεσά τους και τον Μάθιου Πέρι.

Ο Salvador Plasencia, 42 χρόνων, βαρύνεται με επτά κατηγορίες για τα ναρκωτικά και δύο κατηγορίες για την αλλοίωση εγγράφων που σχετίζονται με ομοσπονδιακή έρευνα.

Ο ντίλερ ναρκωτικών, Erik Fleming, 54 ετών, είναι το πρόσωπο που πούλησε στον Πέρι την τελευταία ποσότητα κεταμίνης.

Ο 59χρονος Kenny Iwamasa, βοηθός εδώ και πολλά χρόνια του ηθοποιού, του χορήγησε τη μοιραία δόση.

Ο Mark Chavez, 54 ετών, γιατρός. Φέρεται να πωλούσε κεταμίνη στον Plasencia, την οποία είχε αποσπάσει παράνομα από την κλινική του. Ακόμη κατηγορείται ότι πλαστογράφησε έντυπα για να αγοράσει κεταμίνη από νόμιμο πωλητή με σκοπό να τη διαθέσει παράνομα,

Από αυτούς, οι τρεις τελευταίοι έχουν ήδη παραδεχτεί την ενοχή τους για κάποιες από τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2023 ο Plasencia έμαθε ότι ο Πέρι ενδιαφέρεται να αγοράσει ναρκωτικά. Ο εθισμός του ήταν δημόσια γνωστός από χρόνια, αλλά φαίνεται ότι πριν το τέλος της ζωής του είχε πάρει ξανά μεγάλες διαστάσεις. Επικοινώνησε τότε με τον Chavez, λέγοντάς του κυνικά ότι «ο βλάκας ο Πέρι» είναι αποφασισμένος να ξοδέψει πολλά.

με πληροφορίες από New York Post

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version