Τρίτη, 20 Αυγ.
33oC Αθήνα

Μάθιου Πέρι: Ο προσωπικός του βοηθός τον είχε βρει αναίσθητο και άλλες φορές τον μήνα που πέθανε

Μάθιου Πέρι: Ο προσωπικός του βοηθός τον είχε βρει αναίσθητο και άλλες φορές τον μήνα που πέθανε
ΦΩΤΟ Reuters

Νέα αποκαλυπτικά τα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του Μάθιου Πέρι. Ο «Τσάντλερ» από την πολυαγαπημένη σειρά τα «Φιλαράκια» πέθανε στις 28 Οκτωβρίου 2023 από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Ο προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι, Kenneth Iwamasa, παραδέχτηκε ότι είχε βρει τον ηθοποιό από τα «Φιλαράκια» αναίσθητο αρκετές φορές τις εβδομάδες πριν από τον πρόωρο θάνατό του στα 54 του χρόνια.

Εκτός αυτού, ο Iwamasa ήταν αυτός που χορήγησε τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στον Matthew Perry στις 28 Οκτωβρίου πέρυσι και μόλις πρόσφατα ομολόγησε την ενοχή του.

Ο Iwamasa αποκάλυψε ότι έκανε ένεση στον Μάθιου Πέρι με σημαντικές ποσότητες κεταμίνης (συνολικά 6 – 8 φορές την ημέρα) τα 24ωρα πριν από τον θάνατό του.

Ο πρώην βοηθός του τηλεοπτικού «Τσάντλερ» αποκάλυψε ότι βρήκε τον διάσημο ηθοποιό αναίσθητο στο σπίτι του σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τον Οκτώβριο.

Την ημέρα του θανάτου του ηθοποιού είπε ότι του έκανε ένεση γύρω στις 8:30 π.μ. και μετά πάλι γύρω στις 12:45 μ.μ.

Ωστόσο, μόλις 40 λεπτά αργότερα, ο Μάθιου Πέρι φέρεται να ζήτησε από τον Iwamasa να ετοιμάσει το τζακούζι του και να του κάνει μία μεγάλη δόση κεταμίνης.

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του διάσημου ηθοποιού, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά για τις συνθήκες που οδήγησαν στον πρόωρο θάνατό του.

Αφού του χορήγησε την τρίτη δόση κεταμίνης την ίδια ημέρα, ο Iwamasa έφυγε για να κάνει μερικές δουλειές. Όταν γύρισε, βρήκε τον ηθοποιό μπρούμυτα στο τζακούζι λίγες ώρες αργότερα.

Κατηγορίες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Οι αρχές την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσαν ότι οι Iwamasa, Fleming, Dr. Mark Chavez, Dr. Salvador Plasencia και Jasveen Sangha (γνωστή και ως «βασίλισσα της κεταμίνης») κατηγορήθηκαν για τον θάνατο του Matthew Perry.

Αν και ο διάσημος ηθοποιός χρησιμοποιούσε την κεταμίνη για να θεραπεύσει νόμιμα την κατάθλιψή του, άρχισε να κάνει κατάχρηση του φαρμάκου τον Σεπτέμβριο του 2023.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Plasencia παρείχε στον ηθοποιό υγρή κεταμίνη και παστίλιες και μάλιστα έμαθε στον Iwamasa πώς να κάνει την ένεση στον διάσημο ηθοποιό.

Ο Plasencia φέρεται να έβαλε τον Chavez στο σχέδιο για να πάρει περισσότερη κεταμίνη και να επωφεληθεί από τους γνωστούς αγώνες εθισμού του Μάθιου Πέρι.

«Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ανόητος» φέρεται να έγραψε σε μήνυμα ο Plasencia. Ο Μάθιου Πέρι φέρεται να πλήρωσε τους γιατρούς περίπου 55.000 δολάρια για την κεταμίνη στις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτου του.

Ο Μάθιου Πέρι αγόρασε, επίσης, κεταμίνη μέσω του Fleming, ο οποίος ενεργούσε σαν μεσάζων μεταξύ του ηθοποιού και ενός ανώνυμου εμπόρου ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, όλη η κεταμίνη που χορηγήθηκε στον Matthew Perry την ημέρα που πέθανε παρασχέθηκε από τον Fleming.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις