Πέμπτη, 15 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μάθιου Πέρι: Συλλήψεις για τον θάνατο του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»

Μάθιου Πέρι: Συλλήψεις για τον θάνατο του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

Συνελήφθη ένα άτομο για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ο «Τσάντλερ» από τη δημοφιλέστατη σειρά τα «Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός τον Οκτώβριο του 2023 στο τζακούζι του σπιτιού του στην Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, οι Αρχές της Νότιας Καλιφόρνιας προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου  σχετιζόμενου με τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού από τα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το Fox News αλλά και τη βρετανική Daily Mail, συνελήφθησαν ένας γιατρός και αρκετοί έμποροι ναρκωτικών.

Τα στοιχεία τους δεν έχουν αποκαλυφθεί και δεν είναι σαφές εάν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ο Matthew Perry εντοπίστηκε νεκρός στο τζακούζι στο σπίτι του στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2023.

Το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες απέδωσε τον θάνατο του τηλεοπτικού «Τσάντλερ» στις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης – του γνωστού ισχυρού ηρεμιστικού.

Τα επίπεδα κεταμίνης που βρέθηκαν στον οργανισμό του Matthew Perry ήταν ίδια με την ποσότητα που χρησιμοποιείται για γενική αναισθησία σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Ο Μάθιου Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους, αλλά η τελευταία του συνεδρία πραγματοποιήθηκε περισσότερο από μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό του σε ηλικία 54 ετών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις