Site icon NewsIT

Ματθίλδη Μαγγίρα: Είχαμε χάσει την μητέρα μας πριν να φύγει από τη ζωή

28.10.2024 | 14:03
Ματθίλδη Μαγγίρα: Είχαμε χάσει την μητέρα μας πριν να φύγει από τη ζωή

«Υπήρχε σαν οντότητα, σαν σώμα, αλλά δεν ήταν εκεί», διευκρινίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Στην απώλεια της αγαπημένης της μητέρας αναφέρθηκε, με τρυφερότητα, η Ματθίλδη Μαγγίρα όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Δευτέρας (28.10.2024) στο Happy Day στον Alpha.

«Εμείς με την Μπέττυ ήδη την είχαμε χάσει την μητέρα μας πριν να φύγει από τη ζωή. Δηλαδή υπήρχε σαν οντότητα, σαν σώμα, αλλά δεν ήταν εκεί. Δηλαδή πενθήσαμε την μαμά μας αρκετές φορές πριν φύγει και σαν ύλη από τη ζωή» δήλωσε η ηθοποιός.

«Αυτό έγινε σταδιακά. Πήρε ένα εφτάρι χρόνια, ας πούμε, οπότε ο χρόνος βοήθησε σε αυτό εμάς. Η ίδια καταλάβαινε κάτι στην αρχή και έλεγε “γιατί δεν μπορώ να πω αυτό που θέλω;”. Δηλαδή σκεφτόταν κάτι, ήθελε να το πει και δεν έβγαιναν οι λέξεις. Καλά, μετά έφτασε σε ένα σημείο που δεν υπήρχε συνειρμός. Ξεκίναγε να πει κάτι, πήγαινε σε άλλο και άλλο και άλλο, δεν καταλάβαινες τι ήθελε να πει. Ό,τι να ‘ναι δηλαδή. Την μια σε γνώριζε, την άλλη δεν σε γνώριζε».

«Θυμάμαι πως μια φορά την πήρα στο σπίτι να την κρατήσω, γιατί ο μπαμπάς μου είχε να κάνει κάποιες δουλειές, “εσείς εδώ δουλεύετε;” μου είπε και της απάντησα… ναι, χθες έπιασα δουλειά» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ματθίλδη Μαγγίρα στον Alpha.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version