Site icon NewsIT

Μέγκαν Μαρκλ: Φαρμάκι από πρώην υπαλλήλους της, «δύστροπη δούκισσα που τρομοκρατεί τους ανθρώπους»

14.09.2024 | 13:26
Μέγκαν Μαρκλ: Φαρμάκι από πρώην υπαλλήλους της, «δύστροπη δούκισσα που τρομοκρατεί τους ανθρώπους»

epa11550817 Duchess of Sussex, Meghan Markle, speaks during the 'Responsible Digital Future' forum at EAN University in Bogota, Colombia, 15 August 2024. The Duke and Duchess of Sussex began a four-day visit to Colombia, where they will tour different parts of the country, learn about its culture and rich biodiversity, and address current issues such as cyberbullying and online violence in schools and forums. EPA/Carlos Ortega

Γενεές 14 περνούν την Μέγκαν Μαρκλ άτομα που εργάστηκαν για εκείνη στις ΗΠΑ. Η συνεργασία μαζί της, ήταν όπως λένε μια δυσάρεστη εμπειρία, που δεν πρόκειται να ξεχάσουν.

Με τα χειρότερα λόγια περιγράφουν την Μέγκαν Μαρκλ πρώην υπάλληλοί της, στις ΗΠΑ. Η συνεργασία με την δούκισσα του Σάσεξ ήταν μια δυσάρεστη έως τραυματική εμπειρία για όλους, όσοι μίλησαν υπό το καθεστώς ανωνυμίας, για να περιγράψουν την καθημερινότητά τους μαζί της. Αντίθετα για τον πρίγκιπα Χάρι είχαν καλά λόγια να πουν, που όπως τονίζουν όμως, «επηρεάζεται και εγκλωβίζεται πολλές φορές» από την σύζυγό του.

Όλα αυτά την ώρα που δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ κάνουν λόγο για κινήσεις συμφιλίωσης από την Μέγκαν Μαρκλ προς την Κέιτ Μίντλετον. Οι φήμες για ρήξη στη σχέση τους, είχαν γίνει έντονες το 2019, με μια σειρά από σχόλια, δηλώσεις και εμφανίσεις, να δίνουν τροφή για περαιτέρω σχόλια στο πέρασμα των χρόνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter η δούκισσα του Σάσεξ βγάζει τον χειρότερό της εαυτό απέναντι στο προσωπικό που την υπηρετεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέλη του προσωπικού που εργάζονται για την οικογένεια κάνουν λόγο για «δύστροπη δούκισσα» που «τρομοκρατεί» τους ανθρώπους. Πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως η Μέγκαν Μάρκλ «υποτιμά τους ανθρώπους και δεν δέχεται συμβουλές».

Όσον αφορά το ζευγάρι η ίδια πηγή λέει πως «και οι δύο δυσκολεύονται στο να παίρνουν σωστές αποφάσεις και αλλάζουν συχνά γνώμη». Ο Χάρι από την άλλη χαρακτηρίζεται ως «ένα πολύ, πολύ γοητευτικό άτομο» που δυστυχώς όμως «επηρεάζεται και εγκλωβίζεται πολλές φορές».«Την έχω δει να κάνει μεγάλους άνδρες να δακρύζουν», λέει η πηγή στο Hollywood Reporter.

Κινήσεις συμφιλίωσης με την Κέιτ Μίντλετον

Εν τω μεταξύ σε καλό δρόμο φαίνεται πως οδεύουν οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον το τελευταίο διάστημα. Η γεφύρωση στην κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών πρέπει να ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση αναφορικά με τη διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Κάρολου, αλλά και μερικές εβδομάδες πριν η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοινώσει τη δική της διάγνωση με καρκίνο. Τότε ορισμένες πηγές έκαναν λόγο για κίνηση συμφιλίωσης της Μέγκαν προς την πλευρά της Κέιτ.

Ειδικότερα μια πηγή στο Us Weekly τον Φεβρουάριο αναφέρει: «Η Μέγκαν επικοινώνησε με την Κέιτ και τον Κάρολο. Άρα γίνονται κινήσεις για συμφιλίωση». Μια ακόμη πηγή είπε: «Η Μέγκαν στηρίζει τον Χάρι σε όλο αυτό και εύχεται στους γαλαζοαίματους – συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ – τα καλύτερα». Οι παραπάνω ισχυρισμοί ήρθαν λίγο μετά την επέμβαση της Κέιτ στη κοιλιά τον Ιανουάριο.

Οι αρχικές αναφορές για ρήξη μεταξύ της δούκισσας του Σάσεξ και της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας εμφανίστηκαν το 2019, με ισχυρισμούς πως η Μέγκαν είχε κάνει την Κέιτ να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Αργότερα η Μέγκαν αρνήθηκε τους παραπάνω ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας μάλιστα πως έγινε το αντίθετο. Συγκεκριμένα, τη συνέντευξη της με την Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021 είχε δηλώσει: «Το αφήγημα με την Κέιτ – το οποίο δεν συνέβη – ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και…νομίζω ότι τότε άλλαξαν όλα, πραγματικά».

«Δεν το λέω αυτό για να το απαξιώσω σε κανέναν, γιατί ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα αυτή του γάμου και ήταν ταραγμένη για κάτι, αλλά ζήτησε συγγνώμη», πρόσθεσε.

Πηγή φωτό: Associated Press /  Chaz Niell

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version