Σάββατο, 14 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Μείωση τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης!

Πολλές εταιρείες κάνουν προσπάθεια για μέιωση τιμών.

Πολλές εταιρείες κάνουν προσπάθεια για μέιωση τιμών. Μία σημαντική κίνηση ήταν η συμφωνία του Υπουργείου Περιφερειακής ανάπτυξης με 36 εταιρείες για τη μείωση των τιμών από 0,71% εως 37,9% σε 661 προϊόντα!

Εδώ και αρκετό  καιρό έχουμε την ευκαιρία να αγοράζουμε φθηνότερα προϊόντα καθημερινής ανάγκης, όπως ο καφές και το φαγητό, δίχως να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Γνωστή αλυσίδα γρήγορης εστίασης, ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2010 την προσφορά της τυρόπιτας μόνο με 1 ευρώ, ενώ σε αντίστοιχες δραστικές μειώσεις τιμών είχε προβεί και το καλοκαίρι του 2010, προσφέροντας φραπέ μόνο με 1 ευρώ και τον περσινό χειμώνα, προσφέροντας εσπρέσο μόνο με 1 ευρώ.

Η everest, συνεχίζει την παροχή προϊόντων καθημερινής ανάγκης σε προσιτές τιμές. Ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την παραδοσιακή τυρόπιτα με espresso ή milko στην τιμή των 2€ μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Όπως μας είπαν εκπρόσωποί της, η εταιρεία επιλέγει το κλασικό ελληνικό πρωινό (καφές ή γάλα με τυρόπιτα) στην προσπάθεια να διευκολύνει τη καθημερινή δαπάνη του καταναλωτή για φαγητό και καφέ εκτός σπιτιού.

Η υποστήριξη τόσο του καταναλωτή όσο και της αγοράς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι μια στάση που αξίζει να υιοθετηθεί από όλες τις εταιρείες με προϊόντα βασικής ανάγκης όπως είναι για παράδειγμα ο καφές και τα είδη διατροφής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε