Site icon NewsIT

Μελέτης Ηλίας: «Αν έδινα τον λόγο μου θα τον κρατούσα, αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή»

19.07.2024 | 16:29
Μελέτης Ηλίας: «Αν έδινα τον λόγο μου θα τον κρατούσα, αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή»

«Μου είχε φανεί πολύ περίεργο που κάποιος αποφάσισε να το γράψει χωρίς να ρωτήσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο» δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για τα ανυπόστατα δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί ότι έφυγε από τα γυρίσματα ενός σίριαλ για να πάει σε άλλο επειδή του έγινε καλύτερη οικονομικά πρόταση.

«Το Μενίδι, όπου μεγάλωσα, μου έμαθε ότι ο λόγος μετράει. Και μάλιστα πρόσφατα, επειδή μου δίνεται αυτή η ευκαιρία, ειπώθηκε σε κάποια δημοσιεύματα ότι εγώ είχα κλείσει για μία δουλειά, είχα δώσει τα χέρια και σηκώθηκα και έφυγα για να πάω σε μία άλλη», τόνισε ο Μελέτης Ηλίας.

«Δεν θα υπήρχε ποτέ μέσα μου αυτή η option, να δώσω τον λόγο μου σε κάποιον και να σηκωθώ να φύγω, επειδή είναι καλύτερα τα οικονομικά ή καλύτερη δουλειά ή καλύτερος ο λόγος. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο που κάποιος αποφάσισε να το γράψει χωρίς να ρωτήσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο», επισήμανε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Φυσικά και δεν ισχύει, γιατί αν έδινα τον λόγο μου, θα τον κρατούσα. Αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή και στα 20 χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής», υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα ο Μελέτης Ηλίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version