Site icon NewsIT

Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος ταξίδεψαν στις Σπέτσες και μοιράστηκαν εικόνες

09.09.2024 | 12:21
Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος ταξίδεψαν στις Σπέτσες και μοιράστηκαν εικόνες

Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος πέρασαν το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες και έκαναν σχόλια, ο ένας στις αναρτήσεις του άλλου, στα social media.

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και τις δηλώσεις. Είναι ζευγάρι από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού και όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, πηγαίνουν ταξίδια. Έτσι μετά την Ιταλία, σειρά είχαν οι Σπέτσες, με τους δυο τους να μοιράζονται ορισμένες από τις εικόνες που είδαν, με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Όλα δείχνουν πως η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρίσκονται στην αρχή μιας πολύ όμορφης σχέσης. Μάλιστα μετά την κοινή απόδρασή τους στην Ρώμη, με τα στιγμιότυπα στα social media να τους «προδίδουν», ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες.

Τόσο ο Δημήτρης Φιντιρίκος όσο και η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκαν βίντεο και φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στις Σπέτσες, με αφορμή το «κάψιμο της Αρμάτας». 

Μάλιστα, και η 20χρονη και ο 37χρονος επιχειρηματίας σχολίασαν ο ένας την ανάρτηση του άλλου, αποδεικνύοντας πως οι δυο τους είναι πολύ κοντά. Η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες τόσο από την Ρώμη όσο και από τις Σπέτσες όπου βρέθηκε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version