Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Μίκαελ Σουμάχερ: Η καλλονή μέλλουσα νύφη του, είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επιτρέπεται να τον βλέπουν

Μίκαελ Σουμάχερ: Η καλλονή μέλλουσα νύφη του, είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επιτρέπεται να τον βλέπουν
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ / Instagram

Όταν καλωσορίζεις ένα νέο μέλος στην οικογένεια, το ρίσκο δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ.

Στα 11 χρόνια από τότε που η ζωή του θρύλου της F1 Μίκαελ Σουμάχερ άλλαξε για πάντα μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα με σκι στις Γαλλικές Άλπεις, οι στενότεροι συγγενείς του περιφρουρούν την ιδιωτική του ζωή τόσο έντονα, που δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια ούτε μία φορά από εκείνη τη μοιραία ημέρα του Δεκεμβρίου του 2013.

Πάντως, η 24χρονη Laila Hasanovic, η κοπέλα του μικρότερου γιου του Michael και της Corinna, Mick, λέγεται ότι είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στον 55χρονο πλέον θρύλο της F1, η κατάσταση της υγείας του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ στους θαυμαστές.

Ο 25χρονος οδηγός της F1 Mick και η Laila είναι μαζί εδώ και 18 μήνες και, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, είναι η μόνη από τις συντρόφους του που της έχει επιτραπεί ποτέ να επισκέπτεται τον Michael.

Η Bild αναφέρει ότι η οικογένεια είναι «ξετρελαμένη» με το νεαρό μοντέλο, το οποίο συμπεριλαμβάνεται τακτικά στα οικογενειακά τους σχέδια και φωτογραφήθηκε με τη σύζυγο του Michael, Corinna, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA στο Κατάρ τον περασμένο Μάρτιο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laila Hasanovic (@lailahasanovic)

Είναι ένα ακόμη σημάδι ότι η οικογένεια είναι έτοιμη να γίνει λίγο πιο ανοιχτή, αφού ο Michael φέρεται να παραβρέθηκε στο γάμο της κόρης του Gina στο σπίτι της οικογένειας στην Ισπανία το περασμένο Σαββατοκύριακο – η πρώτη φορά που τον είδε κάποιος εκτός του στενού του κύκλου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laila Hasanovic(@lailahasanovic)

Η Laila γεννήθηκε στη Βοσνία αλλά μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Δανίας πριν μετακομίσει στην Κοπεγχάγη όταν ήταν 19 ετών.

Στο κανάλι της στο TikTok, η καλλονή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν με ρωτήσετε, δεν μοιάζω με τυπική Βόσνια, νομίζω ότι μοιάζω περισσότερο με Σκανδιναβή, αλλά δεν έχω σκανδιναβικό αίμα μέσα μου, είναι αρκετά αστείο γιατί δεν μοιάζω καθόλου με τους γονείς μου».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Παρά το γεγονός ότι τώρα ανθεί στα social media με περισσότερους από 300.000 followers στο Instagram, η Laila αποκάλυψε ότι ήταν τόσο ντροπαλό παιδί που η μητέρα της ζήτησε ιατρική βοήθεια. Είπε: «Όταν ήμουν παιδί, ήμουν πολύ ντροπαλή, με το ζόρι μιλούσα σε κανέναν. Έτσι, κάποια στιγμή η μητέρα μου με πήγε σε έναν ωτολόγο γιατί νόμιζε ότι ήμουν κουφή επειδή δεν απαντούσα ποτέ όταν μου μιλούσαν οι άνθρωποι. Αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήμουν απλά πολύ ντροπαλή».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Στην ηλικία των 15, μετακόμισε στο Κεντάκι για ένα χρόνο στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών.

«Όχι, δεν έτρωγα συνέχεια τηγανητό κοτόπουλο Kentucky, μόνο μερικές φορές. Έζησα εκεί για ένα χρόνο και πήγα στο λύκειο και έζησα με μια οικογένεια που με φιλοξενούσε», είχε πει κάποτε αστειευόμενη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις