Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μικρά λαθάκια της καθημερινότητας που δεν σου επιτρέπουν να αδυνατίσεις

Μικρά λαθάκια της καθημερινότητας που δεν σου επιτρέπουν να αδυνατίσεις

Με τη βοήθεια της Διαιτολόγου Ελένης Σολωμού, χαρτογραφούμε την καθημερινότητα από το πρωί ως το βράδι. Έλα μαζί μας να εντοπίσουμε τα μικρολαθάκια που δεν σου επιτρέπουν να αδυνατίσεις.

Σπας το κεφάλι σου! Ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και δεν μπορείς να διορθώσεις τη διατροφή σου! Μα τι πήγε στραβά και πάλι δεν έπεσε ο δείκτης στη ζυγαριά; Μην ψάχνεις για μεγάλα λάθη! Μπορεί να είναι μικρές καθημερινές πρακτικές, σύνηθειες που κάνεις μηχανικά και τελικά κοστίζουν σε θερμίδες…

Με τη βοήθεια της Κλινικής Διαιτολόγου Διατροφολόγου Ελένης Σολωμού, χαρτογραφούμε την καθημερινότητα από το πρωί ως το βράδι. Έλα μαζί μας να εντοπίσουμε τα μικρολαθάκια που δεν σου επιτρέπουν να αδυνατίσεις.

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΚΙΝΑΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Πετάγεσαι την τέταρτη φορά που χτύπησε το “εξ αναβολής” ξυπνητήρι του κινητού σου και συνειδητοποιείς πως αν δεν τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, τότε σίγουρα θα αργήσεις. Πίνεις τον καφέ με μια ρουφηξιά -χωρίς βέβαια να ξεχάσεις να βάλεις ζάχαρη- και έξω από την πόρτα! Σου θυμίζει κάτι; Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος σου βγάζει κάρτες για τα λάθη έχεις κάνει με το… καλημέρα!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε