Site icon NewsIT

Μίνα Ορφανού: Σε ένα Pride μπορεί να υπάρχουν 10 στοιχεία που να το ευτελίσουν, αυτό όμως γίνεται και με τους στρέιτ

20.06.2024 | 19:01
Μίνα Ορφανού: Σε ένα Pride μπορεί να υπάρχουν 10 στοιχεία που να το ευτελίσουν, αυτό όμως γίνεται και με τους στρέιτ

“Καλό είναι να μην στοχεύουμε στο φύλο αλλά να στοχεύουμε στην αγάπη” δηλώνει η Μίνα Ορφανού.

Για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα σχόλια του Αλέξη Κούγια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη κλήθηκε να τοποθετηθεί η Μίνα Ορφανού, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

“Στηρίζω ότι είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όπως είναι υπέρ για το ανθρώπινο δικαίωμα να παίρνει ο πολύτεκνος να παίρνει ένα μηνιάτικο, είναι πολλά τα ανθρώπινα δικαιώματα και καλό είναι όλοι να τα σεβόμαστε.

Καλό είναι να μην στοχεύουμε στο φύλο αλλά να στοχεύουμε στην αγάπη, να προστατεύουμε τον πλανήτη.

Εγώ δεν θα φέρω κάποιον στον πλανήτη, θα πω δεν με νοιάζει να καταστραφεί, αλλά τουλάχιστον για τους ανθρώπου που φέρνουν παιδιά στη ζωή πρέπει να αγαπάνε τον πλανήτη και να μην κοιτάνε τον άνθρωπο ως φύλο αλλά ως καλή πράξη” δήλωσε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

“Και αυτό περί χούντας;” ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί η Μίνα Ορφανού ως εξής. “Είναι άτοπο και άστοχο για μένα! Χούντα;

Νομίζω ότι όσοι έζησαν τη χούντα, γιατί εγώ ήμουν αγέννητη αλλά τουλάχιστον από αυτά που ακούσαμε από τους γονείς μας, ήταν ό,τι πιο τρομακτικό υπήρχε στην ανθρωπότητα”.

“Πάντα μέσα σε ένα Gay Pride μπορεί να υπάρχουν και 10 στοιχεία που να το ευτελίσουν, αυτό όμως γίνεται και με τους στρέιτ. Δηλαδή όταν πάει ο άλλος να διεκδικήσει σε μια πορεία τα δικαιώματα του και υπάρχουν πέντε άλλα άτομα, που θα δημιουργήσουν πρόβλημα, καταστράφηκε η πορεία” κατέληξε, εν συνεχεία, η Μίνα Ορφανού στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version