Τετάρτη, 18 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Μιχάλης Ρακιντζής: «Θα πήγαινα ξανά Eurovision αλλά για πλάκα»

Μιχάλης Ρακιντζής: «Θα πήγαινα ξανά Eurovision αλλά για πλάκα»
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

«Εντάξει, δεν μου αρέσει να επιδεικνύονται στον τοίχο οι χρυσοί και οι πλατινένιοι δίσκοι. Τους έχω στα ντουλάπια», ομολογεί ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Τόσο στη σχέση που είχε διαχρονικά με την επιτυχία και τη δημοσιότητα όσο και στη βραδιά που συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί (18.09.2024) στο «Buongiorno» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαϊδου.

«Δεν είμαι και γκουρού για να μιλάω και να λέω πράγματα σε συνεντεύξεις. Εάν έχω κάτι να πω, που θα αφορά φυσικά τη δουλειά μου, κάτι να κάνω, ναι να μιλήσουμε. Αλλιώς τι να με κάνετε;

Άλλος θέλει να βγει για να γίνει γνωστός, να αποκτήσει φήμη, να έχει επιτυχίες στα κορίτσια, να φοράει ωραία ρούχα και να νιώσει σταρ. Τα πάντα είναι θεμιτά», δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Οι πλατινένιοι δίσκοι και τα εξώφυλλα δείχνουν την επιτυχία και ότι η δουλειά σου είχε μια απήχηση. Στο σπίτι μου είναι μέσα στα ντουλάπια. Εντάξει, δεν μου αρέσει να επιδεικνύονται στον τοίχο. Και τι έγινε;

Έπεσα στο σωστό timing, δηλαδή με το δικό μου ξεκινούσε η ελεύθερη ραδιοφωνία και η ελεύθερη τηλεόραση. Εγώ και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι ήμασταν το καινούργιο υλικό το οποίο παιζόταν κατά κόρον» πρόσθεσε ο Μιχάλης Ρακιντζής στο μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά.

«Η Eurovision δεν ήταν δύσκολη στιγμή, όχι. Μπορεί μια βραδιά να είναι πραγματικά άτυχη και να μην πάνε καλά τα πράγματα, ε, ήταν μια βραδιά που δεν πήγαν καλά τα πράγματα για πολλούς και διάφορους λόγους.

Για μένα είχε πολύ χιούμορ όλο αυτό. Εάν επρόκειτο για πλάκα και για χιούμορ θα το ξανάκανα, δηλαδή για τρολ. Για κανέναν όμως άλλο λόγο», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις