Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μιχάλης Ρέππας: Άννα Παναγιωτοπούλου και Μίνα Αδαμάκη είναι απώλειες που δεν τις έχω συνειδητοποιήσει

Μιχάλης Ρέππας: Άννα Παναγιωτοπούλου και Μίνα Αδαμάκη είναι απώλειες που δεν τις έχω συνειδητοποιήσει

«Δεν μπορώ να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα συναντήσω ξανά την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο Μιχάλης Ρέππας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις απώλειες της Άννας Παναγιωτοπούλου και της Μίνας Αδαμάκη.

Φαντάζομαι τις απώλειες της Άννας Παναγιωτοπούλου και της Μίνας Αδαμάκη θα δυσκολεύεστε να τις διαχειριστείτε…

Και η Άννα Παναγιωτοπούλου και η Μίνα Αδαμάκη είναι απώλειες που δεν τις έχω συνειδητοποιήσει. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Έχω χάσει και τους δύο γονείς μου εδώ και αρκετά χρόνια και ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

Έτσι λοιπόν δεν μου είναι εύκολο να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα ξανασυναντηθώ με την Άννα και τη Μίνα. Δεν το αποδέχομαι. Πρόσφατα, είδα την Άννα στον ύπνο μου. Είχαμε γράψει εγώ και ο Θανάσης, λέει, ένα μικρό κομμάτι για τον Λουδάρο και ένα για την Άννα. Της είπα να το κάνουμε μεγαλύτερο σόλο σε μια επιθεώρηση και εκείνη μου έλεγε «ναι, ναι, να το κάνουμε».

Ήταν σαν μεταφυσική εμπειρία…

Δεν ξέρω. Εγώ το έζησα σαν μια κανονική κατάσταση, γιατί τέτοιου είδους συζητήσεις κάναμε συνέχεια με την Άννα, όσο ζούσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις