Lifestyle

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το γούρι μου είναι η μάνα μου, την παίρνω τηλέφωνο πριν από σημαντικές στιγμές

«Τις περισσότερες φορές έχουν γραφτεί υπερβολές για μένα, παρά ψέματα», λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τη δισκογραφική εταιρεία “Heaven”, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Έχω γράψει τραγούδια σε αεροπλάνο, μετρό και ταξί. Το τραγούδι μου “Χωρίς αναπνοή” το έγραψα σε πούλμαν πηγαίνοντας σε συναυλία με τους μουσικούς μου.

Το γούρι μου είναι η μάνα μου, την παίρνω τηλέφωνο πριν από σημαντικές στιγμές», είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε στη συνέχεια: «Για όλους δεν έχει γραφτεί κάποιο ψέμα; Κάτι θα έχει γραφτεί και για μένα. Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό, αλλά τις περισσότερες φορές έχουν γραφτεί υπερβολές, παρά ψέματα.

 

Υπερβολές για λόγους, κυρίως, εντυπωσιασμού. Εξάλλου ο κόσμος έχει μια κλίση στο να διαβάζει πράγματα τα οποία θεωρεί εντυπωσιακά και αιφνιδιαστικά και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάθιου Μοντίν τιμά τον Μάικλ Κάτον Τζόουνς με το φιλόδοξο ντοκιμαντέρ «This Broxburn Boy’s Life»
Το πρότζεκτ θα παρουσιάσει την πορεία του σκηνοθέτη από το Μπρόξμπερν, μια μικρή πόλη κοντά στο Εδιμβούργο, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ
Μάθιου Μοντίν