Site icon NewsIT

Μουσικός των Cure διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου – «Αγνοούσα τα συμπτώματα για μήνες»

01.09.2024 | 21:33
Μουσικός των Cure διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου – «Αγνοούσα τα συμπτώματα για μήνες»

Ο κιμπορντίστας του συγκροτήματος The Cure, Roger O’Donnell, αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο 68χρονος μουσικός των The Cure, ανακοίνωσε στους θαυμαστές του πώς διαγνώστηκε με μια «πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου» και υποβάλλεται σε θεραπεία τον τελευταίο χρόνο.

Ο O’Donnell προχώρησε στη δυσάρεστη αυτή ανακοίνωση σε μια ανάρτηση στα social media με αφορμή τον Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Αίματος, καθώς προέτρεψε τους άλλους να μην αγνοούν τα συμπτώματα, όπως έκανε ο ίδιος.

 «Τον περασμένο Σεπτέμβριο διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή λεμφώματος.

Αγνοούσα τα συμπτώματα για μερικούς μήνες, αλλά τελικά πήγα για σπινθηρογράφημα και μετά από χειρουργική επέμβαση το αποτέλεσμα της βιοψίας ήταν καταστροφικό», έγραψε στην πλατφόρμα X, συνοδεύοντας το post μαζί με μια φωτογραφία με τη σύντροφό του Mimi.

«Έχω τώρα ολοκληρώσει 11 μήνες θεραπείας υπό τους καλύτερους ειδικούς στον κόσμο και με δεύτερες γνώμες και συμβουλές από τις ομάδες που είχαν αναπτύξει τα φάρμακα που μου έδιναν.

Είχα το πλεονέκτημα της τελευταίας επιστημονικής ανοσοθεραπείας και ορισμένων φαρμάκων που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά πριν από 100 χρόνια. Η τελευταία φάση της θεραπείας ήταν η ακτινοθεραπεία, η οποία ήταν επίσης μία από τις πρώτες θεραπείες που αναπτύχθηκαν κατά του καρκίνου», έγραψε.

Ο O’Donnell εξήγησε πώς η θεραπεία ήταν επιτυχής, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές του: «Είμαι καλά και η πρόγνωση είναι καταπληκτική».

The Cure - Just Like Heaven

«Ο τρελός δολοφόνος με το τσεκούρι χτύπησε την πόρτα και δεν απαντήσαμε», πρόσθεσε.

Ο O’Donnell αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την περιοδεία των The Cure στη Λατινική Αμερική τον περασμένο Νοέμβριο, δηλώνοντας τότε ότι αυτό οφειλόταν σε «λόγους υγείας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version