Site icon NewsIT

Μπεν Άφλεκ: Οργιάζουν οι φήμες για το ειδύλλιο με την την Κικ Κένεντι – «Δεν θέλει να την βλέπουν ως ερωμένη»

27.08.2024 | 13:38
EPA/ETIENNE LAURENT

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του Μπεν Άφλεκ με την χρυσή κληρονόμο των Κένεντι, Κικ Κένεντι, την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, η οποία έγινε γνωστή λίγες μόνο μέρες μετά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Οι «κακές γλώσσες» λένε μάλιστα ότι μοιάζει υπερβολικά στην πρώην σύζυγο του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, και ότι η JLo αισθάνεται οργή και απογοήτευση για το φημολογούμενο ειδύλλιο που κάνει τον γύρο των διαδικτύου.

Ο Μπεν Άφλεκ γνώριζε την κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, Κάθλιν «Κικ» Κένεντι προτού αναζωπυρώσει τη σχέση του, με την εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ, αποκάλυψαν πηγές στη Daily Mail.

Ο ηθοποιός και η 36χρονη όμορφη κληρονόμος εθεάθησαν μαζί τις τελευταίες εβδομάδες, εν μέσω του χωρισμού του από την ποπ σταρ, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η Κικ και ο Μπεν «απολαμβάνουν να περνούν χρόνο» μαζί, αλλά η διάσημη κληρονόμος δεν μιλάει για το είδος της σχέσης τους, επειδή δεν θέλει να τη βλέπουν ως «ερωμένη», τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές.

«Ο Μπεν και η Κικ είχαν ένα ειδύλλιο πριν τα ξαναβρεί με την JLo», είπε η πηγή.

«Γνωρίστηκαν επειδή ο Μπεν είναι από τη Βοστώνη και όταν ζεις στη Βοστώνη, η οικογένεια Κένεντι είναι σαν βασιλική οικογένεια. Όταν άρχισε να κάνει παρέα με την Κικ ήταν πολύ νέα και δεν ήταν έτοιμη για τίποτα σοβαρό».

Η πηγή τόνισε ότι το ειδύλλιο του ζευγαριού δεν συνέπεσε ποτέ με την αναζωπυρωμένη σχέση του ηθοποιού με τη Λόπεζ. 

«Δεν θέλει να τη βλέπουν ως ερωμένη»

Όσο για το πώς βλέπει η Kικ τον ηθοποιό, πηγές τόνισαν : «Πιστεύει ότι είναι ευφυής και ταιριάζει πολύ με το στυλ της, αλλά είναι απίστευτα μυστικοπαθής γιατί δεν θέλει να τη βλέπουν ως ερωμένη. Δεν είναι ερωμένη. Δεν μοιάζει σε τίποτα με την JLo και της αρέσει να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Η πηγή εξήγησε ότι η Kικ δεν αναλώνεται ανησυχώντας για το πώς μπορεί να νιώθει η JLo:

«Η Kικ λατρεύει τον Μπεν και δεν τη νοιάζει τι σκέφτεται ειλικρινά η JLo. Όταν άρχισαν να κάνουν παρέα, ήταν χωρισμένοι». 

Photo by: zz/John Nacion/STAR MAX/IPx 2019

Πηγή φωτογραφίας AP, zz/John Nacion/STAR MAX/IPx

Η πηγή είπε ότι οι δυο τους απολαμβάνουν τον χρόνο που περνάνε μαζί: «Κάνουν παρέα στο Beverly Hills Hotel επειδή προσφέρει ένα επίπεδο ιδιωτικότητας στους διασήμους που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι λένε ότι μοιάζει με την Τζένιφερ Γκάρνερ την κολακεύει καθώς πιστεύει ότι η Τζεν είναι όμορφη…»

Μία δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι απλώς γνωρίζεται καλύτερα καθώς δήλωσαν:

«Ο Μπεν περνούσε χρόνο με τον Kικ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. «Είναι φίλοι και απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου. Είναι υπέροχος τύπος και γνωρίζονται».

Αν και δεν είναι επίσης σαφές πώς γνωρίστηκαν αρχικά, ο Μπεν και η Κικ Κένεντι έχουν κοινό ενδιαφέρον για τη βιομηχανία του θεάματος.

Η Kικ γεννημένη ως Kαθλίν Αλεξάνδρα είναι ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει μικρούς ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Είναι ηθοποιός και συγγραφέας, φιλάνθρωπος και ακτιβίστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version