Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Μπίλ Γκέιτς: Η 21χρονη κόρη του μεγιστάνα είναι ζευγάρι με τον εγγονό του Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Μπίλ Γκέιτς: Η 21χρονη κόρη του μεγιστάνα είναι ζευγάρι με τον εγγονό του Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Νέο ειδύλλιο στην πόλη: Η κόρη του δισεκατομμυριούχου, Μπιλ Γκέιτς,  Phoebe Adele Gates ερωτεύτηκε σφόδρα όπως φαίναται τον εγγονό του θρυλικού Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Η κόρη του μεγιστάνα και ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο νέο, ότι δηλαδή χτυπήθηκε από τα βέλη του έρωτα με τον εγγονό του Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Arthur Donald.

Η 21χρονη, της οποίας ο πατέρας διαθέτει το ιλιγγιώδες ποσό των 134 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εθεάθη να γιορτάζει την αποφοίτησή της από το Στάνφορντ μαζί με τον νέο της αγαπημένο – οκτώ μήνες αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί ειδυλλίου.

«Το αγόρι μου, ο Arthur, με παίρνει μαζί του μετά την τελετή», έγραψε  στα social, συνοδεύοντας το σχόλιο με ένα ρομαντικό στιγμιότυπο με τον καλό της να την κουβαλά στην πλάτη του (καλικούτσα).

Σε ένα άλλο καρέ, η Phoebe, η οποία αποφοίτησε με πτυχίο Bachelor of Science στη βιολογία, στεκόταν με τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από το νέο της έρωτα, μαζί με μια λεζάντα που έγραφε: «Καθαρίζει ωραία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phoebe Gates (@phoebegates)

Οι δυο νέοι έγιναν θέμα στα ταμπλόιντς τον Οκτώβριο του 2023, όταν η ίδια ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από ταξίδι τους στο Παρίσι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phoebe Gates (@phoebegates)

Το ζευγάρι παρευρέθηκε επίσης στην πρεμιέρα της ταινίας Feud: Capote vs Swans λίγο αργότερα – αλλά η Phoebe αρνήθηκε   να σχολιάσει ποια ακριβώς είναι η σχέση μεταξύ τους. 

Ο Arthur, ο οποίος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Yale το 2021 με ειδίκευση στην ιστορία, είναι ο μεγαλύτερος γιος της φωτογράφου Mary McCartney και του πρώτου συζύγου της, τηλεοπτικού παραγωγού Alistair Donald.

Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι έβγαινε με την κόρη της Reese Witherspoon και του Ryan Phillippe, Ava, το 2018.

Οι οικογένειες του νέου ζευγαριού έχουν ήδη στενές σχέσεις μεταξύ τους, καθώς η θεία του Arthur, η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, είναι καλή φίλη με τη μητέρα της Phoebe, Melissa Gates.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις