Παρασκευή, 6 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Μπο: «Θα μιλούσα στην Καρολίνα Καλύβα, ο χρόνος λειτουργεί πάντα σε εμένα»

Μπο: «Θα μιλούσα στην Καρολίνα Καλύβα, ο χρόνος λειτουργεί πάντα σε εμένα»
NDPPHOTO

«Απλά νιώθεις αμήχανα γιατί όλοι ξέρουν τι γίνεται στο σπίτι σου ή τι έχει συμβεί και είναι πράγματα που δεν έχουν κάνουν με τη δουλειά σου», δήλωσε ο Μπο.

Ο Μπο μίλησε στο Summer’s Cool και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για τον νέο κύκλο του Survivor που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας και τη μεγάλη έκταση που είχε πάρει η προσωπική του ζωή με την Καρολίνα Καλύβα και τα φιλιά που είχε ανταλλάξει στο ριάλιτι επιβίωσης με τον Μάριο Πρίαμο.

«Το Survivor επιστρέφει φέτος γρήγορα. Η γνώμη μου είναι ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι ολυμπιακό άθλημα.

Ναι μεν έχει αθλήματα κι αγωνίσματα, αλλά κυριαρχεί η ίντριγκα. Θέλω να δω τι ετοιμάζουν και ποιους θα επιλέξουν να βάλουν μέσα, δήλωσε ο ράππερ.

«Και λάθος να είναι η επιλογή μας δεν πρέπει να την κατακρίνουμε γιατί κι από τα λάθη μας μαθαίνουμε κι υποτίθεται πως γινόμαστε καλύτεροι. Απλά νιώθεις αμήχανα γιατί όλοι ξέρουν τι γίνεται στο σπίτι σου ή τι έχει συμβεί και είναι πράγματα που δεν έχουν κάνουν με τη δουλειά σου. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω πως θα μιλούσα με την Καρολίνα. Δεν θα συζητούσα τίποτα για το θέμα που έχει προκύψει γιατί δεν έχω καμία απορία τι έγινε και γιατί. Ο χρόνος λειτουργεί πάντα και θα της μιλούσα. Λες οκ», πρόσθεσε καταλήγοντας ο Μπο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις