Site icon NewsIT

Μπουφόν και Ιλάρια Ντ’ Αμίκο παντρεύτηκαν στην Τοσκάνη με μάρτυρα την Μόνικα Μπελούτσι

29.09.2024 | 20:17
Μπουφόν και Ιλάρια Ντ’ Αμίκο παντρεύτηκαν στην Τοσκάνη με μάρτυρα την Μόνικα Μπελούτσι

Ο Τζίτζι Μπουφόν ντύθηκε γαμπρός και αντάλλαξε όρκους με την Ιλάρια Ντ’ Αμίκο. Μάρτυρας ήταν η Μόνικα Μπελούτσι, που κέντρισε τα βλέμματα.

Στα 46 του χρόνια, ο Τζίτζι Μπουφόν παντρεύτηκε την 53χρονη Ιλάρια Ντ’ Αμίκο, με την οποία και είναι ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια. Ο γάμος τους, έγινε σε ένα θέρετρο στην Τοσκάνη της Ιταλίας, με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του ποδοσφαίρου και της τηλεόρασης. Η Μόνικα Μπελούτσι ήταν μάρτυρας και συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Τιμ Μπάρτον.

Ο γάμος του Μπουφόν ήταν το κοσμικό γεγονός του Σαββατοκύριακου στην Ιταλία. Ο παλαίμαχος Ιταλός τερματοφύλακας είχε παντρευτεί στο παρελθόν το μοντέλο από την Τσεχία, Αλένα Σερεντόβα, αλλά ο γάμος τους διήρκησε ελάχιστα.

Στη συνέχεια γνώρισε την Ιταλίδα παρουσιάστρια, η οποία και συμμετείχε σε αθλητικές εκπομπές στη γειτονική χώρα, από την εποχή που ο ίδιος αγωνιζόταν και υπερασπιζόταν την εστία της εθνικής του ομάδας.

Ο Μπουφόν απέκτησε με την Ιλάρια Ντ’ Αμίκο και ένα παιδί, ενώ είχε άλλα δύο από τον πρώτο του γάμο. Ιταλικά δημοσιεύματα  θέλουν το ζευγάρι να περιμένει ακόμα ένα παιδί, χωρίς πάντως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η σχετική φημολογία.

Τον γάμο τίμησαν με την παρουσία τους 250 καλεσμένοι. Ανάμεσά τους οι Αντρέα Μπαρτζάλι, Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζιόρτζιο Κιελίνι που έσπευσαν να ευχηθούν στον παλιό τους συμπαίκτη. 

Παρόντες στον γάμο, ήταν ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ιταλίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Μετά την τελετή, ακολούθησε απεριτίφ, δείπνο σερβιρισμένο σε μπουφέ, επιδόρπια, η κοπή της γαμήλιας τούρτας και φυσικά χορός και τραγούδι. Όλα ήταν σχολαστικά οργανωμένα αλλά με ανεπίσημο ύφος, ακριβώς όπως ήθελε το ζευγάρι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και στις 6 Ιανουαρίου 2016 ανακοίνωσαν στο twitter ότι εκείνη έφερε στον κόσμο τον γιο τους, τον Λεοπόλδο Ματία. Ο Τζίτζι και η Ιλάρια αρραβωνιάστηκαν το 2017 και μετά από 7 χρόνια παντρεύτηκαν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version