Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους – Είχαν πολύ διαφορετικό στιλ ανατροφής

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους – Είχαν πολύ διαφορετικό στιλ ανατροφής
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Νέα στοιχεία για το λόγο που ο γάμος Μπράντ Πιτ και Αντζελίνας Τζολί έφτασε στο τέλος του το 2016, αποκαλύφθηκαν από στενό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού.

Ακόμη και εντός εγγάμου βίου, το απόλυτο ζευγάρι του Χόλιγουντ φαίνεται πως είχε πολλές εντάσεις όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών τους. Δημοσίευμα του περιοδικού People αναφέρει ότι ο Μπραντ Πιτ ήθελε να θέσει περισσότερους κανόνες στα 6 παιδιά του, ενώ η Αντζελίνα Τζολί τα ήθελε πιο ανεξάρτητα και υπεύθυνα από μικρή ηλικία.

«Ο Μπραντ και η Άντζι συγκρούστηκαν γι’ αυτό το θέμα. Ωστόσο, είχαν πάντα το ίδιο όραμα για το μέλλον των παιδιών τους. Ήθελαν τα παιδιά να αναπτυχθούν βιώνοντας τον κόσμο από πρώτο χέρι και όχι μόνο να μαθαίνουν από το παραδοσιακό σχολείο», σχολίασε πηγή που έκανε τις νέες αποκαλύψεις στο περιοδικό.

Και συνέχισε: «Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, είχαν πολύ διαφορετικό στιλ ανατροφής. Ο Μπραντ μεγάλωσε με σύστημα και ήθελε περισσότερους κανόνες για τα παιδιά. Η Άντζι είχε διαφορετική ανατροφή και ήθελε τα παιδιά να είναι πιο ανεξάρτητα και υπεύθυνα για το πρόγραμμά τους από μικρή ηλικία».

«Και οι δύο εξακολουθούν να νοιάζονται πραγματικά», είπε μια άλλη πηγή στο People.

Υπενθυμίζεται, ότι το ένα μετά το άλλο, τα παιδιά τους αφαιρούν το επίθετο «Πιτ» του πατέρα του από τα ονόματά τους. Μάλιστα, οι δύο βιολογικές του κόρες Σιλό και Βιβιέν συστήνονται επισήμως ως «Τζολί». 

Ο Χολιγουντιανός σταρ δεν διατηρεί καλές σχέσεις ούτε με τα 3 μεγαλύτερα παιδιά του, Μάντοξ, Ζαχάρα και Παξ, ενώ άγνωστη είναι η σχέση του με τον μικρότερο γιο του και δίδυμο αδερφό της Βίβιεν, Νοξ.

«Δεν έχει σχεδόν καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι πιο περιορισμένη τους τελευταίους μήνες λόγω του προγράμματος των γυρισμάτων του», δήλωσε η πηγή. Εκείνη την περίοδο, ο Μπραντ Πιτ βρισκόταν στην Ευρώπη για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του για τους αγώνες F1.

Η τεταμένη σχέση που έχει ο Μπραντ Πιτ με ορισμένα από τα παιδιά του αποκαλύπτεται και από την απόφαση της Σιλό να αφαιρέσει το επίθετό του, όταν έκλεισε τα 18.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στο People ότι γνώριζε για την αλλαγή του ονόματος. «Είναι ενήμερος και αναστατωμένος που η Σιλό άφησε το επώνυμό του. Οι υπενθυμίσεις ότι έχει χάσει τα παιδιά του δεν είναι, φυσικά, εύκολες για τον Μπραντ. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις